Zeybek'ten Erdoğan'ı kızdıracak iddia

Abone ol

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Erdoğan'ı kızdıracak!

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek konuştu, Ankara kabinedeki Truva Atı'nı merak etmeye başladı. Kırat yerine bu kez Truva Atı'nı dinleyen Zeybek, kabinede bakan olarak görev yapan bir siyasetçinin kendisine "Başbakan, kimsenin kendisine laf söylemesine tahammül edemiyor, bize bile zor katlanıyor." dediğini öne sürdü. 
 
Partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından Çağrı Düğün Salonunda partililerle buluşan Zeybek, 27 Mayıs darbecilerini 'eşkıya' olarak tanımladı. Zeybek, "DP iktidarında 27 Mayısı yapan eşkıya yargılanacak. Yaşayan bir kişi kalmasa bile Yassıada davalarının sahte yargıçları yargılanacaktır. Yargılanacaklar zamanı geldi artık, 'onlar öldü bitti' diyecekler evet öldü bitti; ama onların kan dökücü milletin idaresini gasp edici hayallerinin bile yargılanması gerekir. 12 Eylül'ü yapanlar da 12 Mart'ı yapanlar da 28 Şubat'ı yapanlar da yargılanacaklar ve yargılanmalılar." diye konuştu.

DP'nin her defasında bürokratik eşkıyalar tarafından iktidardan indirildiğini savunan Zeybek, partinin milletin vicdanında yer bulduğunu söyledi. Türkiye'de servet ve sermayenin el değiştirdiğini öne süren Namık Kemal Zeybek, "Ben Büyük Ortadoğu Projesi'nin eşbaşkanıyım." dediğini öne sürdüğü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın peşkeş ekonomisi uyguladığını iddia etti. Zeybek, "Sen esbaşkan olamazsın, olsan olsan peş başkan olursun, ancak peşinden gidersin." dedi.

"KENDİ BAKANI SÖYLEDİ; BAŞBAKAN DİKTATÖR"

Başbakan Erdoğan'ın tek adam olduğunu öne süren DP lideri Zeybek, hükümetin bir bakanının kendisine Erdoğan'ın başkasına tahammül edemediğini söylediğini iddia etti.
Zeybek şöyle devam etti:

"Demokrasimizde en büyük tehdit tek adam diktatörlüğüdür. Türkiye'de AK Parti değil Recep Tayyip Erdoğan diktatörlüğü vardır. Kendi partisinden bir bakan arkadaş, şu anda halen bakan söyledi, adını vermem. Dedi ki; 'Başbakan'ın karşısında kimsenin söz söylemesine tahammülü yok, bize bile zor katlanıyor". Bu nasıl bir anlayıştır."

KALEYİ İÇERDEN ÇÖKERTEN AT: TRUVA

Truva Atı, tarihi Truva kentinin ele geçirilmesinde kullanılan dev bir at görüntüsünde asker taşıma aracı. Yıllarca süren Truva Savaşı ardından Truva kentinin surlarını aşamayan Akha askerleri tarihte pek az görülen bu ender stratejiyi kullanarak savaşı kazandılar.

Odysseus'un fikirleri sonucunda tahtadan dev bir at yaparlar. Odysseus ve bir çok iyi asker atın içine gizlenirler ve ordunun kalanı gözden uzaklaşır. Atın yanında bir tek asker bırakılır. Bu asker de planın parçasıdır. 
 
Truvalılar tahta atı içeri alırlar. Bu sırada zafer eğlenceleri başlar. İçkinin de etkisiyle iyice zayıf düşen Truva ordusu birden karşısında attan çıkan savaşçı Akhalıları bulur. Eş zamanlı olarak Akhalı ordusu gizlice tekrar Truvalılar atı, savaş ganimeti olarak almaya giderler ve atın yanındaki asker, ordusunun kaçtığını kendisinin de kurban bırakıldığını anlatır.

Günün Önemli Haberleri