Yürürken başına sokak lambası düştü

Abone ol

KADIKÖY'de başına aydınlatma direğindeki lamba düşen kişi yaralandı. taburcu olan Menderes Yıldırım, yetkilileri önlem almaya çağırdı.

KADIKÖY'de başına aydınlatma direğinin lambası düşen Menderes Yıldırım, "Direğin dibindeyken lamba bir anda kafama düştü" dedi.

Osmanağa Mahallesi Başçavuş Sokak'ta bulunan aydınlatma direğinde asılı lamba, henüz belirlenemeyen bir nedenle Menderes Yıldırım'ın başına düştü. 

Yaralanan Yıldırım, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırım, tedavinin ardından taburcu oldu.Olay yerine gelen Yıldırım o anları anlattı. Yıldırım, "Arkadaşlarımın yanındaydım. Direğin dibindeyken lamba bir anda kafama düştü. Yere yığıldım, arkadaşlarım hemen yardıma koştu. Hastaneye gittik röntgen çektiler. '8 saat arkadaşlarının yanında kal' dediler. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Yere düştüğümü hatırlıyorum. Bir sürü insan geçiyor. Çoluk çocuk başka bir arkadaşın da başına gelebilirdi. Yetkililer önlem alsın" diye konuştu.  

Günün Önemli Haberleri