Yıldırım'ın 'Sayın Genel Başkanım'a yanıtı: Onu bir daha söyle...

Abone ol

AK Parti'nin dün toplanan MKYK'sında yaşananları Abdülkadir Selvi köşesinde yazdı. İşte Binali Yıldırım'ın esprili sözleri....

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında MKYK'da yaşanan diyalogları ve Binali Yıldırım'ın yaptığı esprileri köşesine taşıdı.

Selvi'nin yazısında yer alan bölüm şöyle:

Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkanı olarak MKYK toplantısına son kez başkanlık etmesine rağmen buruk bir görüntü çizmiyor. Tam aksine yaptığı esprilerle ortamı rahatlatıyor.

 “Bundan sonra bu kadar rahat olmayacak. Daha ciddi olacak. O nedenle bu toplantının tadını çıkarın” diyor. MKYK üyeleri, “Sayın Genel Başkanım” diye söze başlayınca, “Onu bir daha söyle. Kulağa çok hoş geliyor” diye araya giriyor.

Bu arada MKYK üyelerinin bazıları attıkları imzanın fotoğrafını çekip, sosyal medya hesabında yayınlamak istiyor. İmzaların sosyal medya hesabında yayınlanmaması yönünde uyarıda bulunması için Başbakan’ın önüne bir not gidiyor. Binali Yıldırım tam aksine yayınlanmasını istiyor. “Tarihi bir karara imza attılar, onu paylaşsınlar” diyor. Ardından da “Bu heyet tarihi bir başarıya imza attı. Siz tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiniz” diye ekliyor.

Günün Önemli Haberleri