Yerel medyanın sorunları tartışıldı

Abone ol

Türkiye Yerel Basın Birliği Üyesi 40 ilden 75 gazeteci, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve proje inceleme programını tamamladı.

Konuk gazeteciler, sektörün sorunlarını ele aldıkları çalıştayın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin gurur projesi Hobi bahçesini gezdi muhteşem ve olağanüstü bir hizmet olarak değerlendirdi.  

Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve projelerini inceleyen Türkiye Yerel Basın Birliği Üyesi Gazeteciler, “Yerel Medyanın Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”nda sektörün sorunlarını ele aldı.

Genel Başkan’dan Türel’e teşekkür

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün Antalya’da ilkini gerçekleştirdikleri çalıştayın amacının, yerel basının ihtiyaçları, sorunları ve çözüm önerilerini belirlemek olduğunu söyledi. Karayün: “Çalıştay da belirlediğimiz hedeflerin yerel basında çalışanlar için faydalı olacağına ve başarı oranını daha da yükselteceğine inanıyorum. Programa ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından çalıştaya katılım ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından çalıştaya katılan gazetecilere katılım belgesi destek verenlere de plaket verildi.

Hobi Bahçesi’ne Tam Not

Çalıştay’ın ardından Türkiye Yerel Basın Birliği Üyesi Gazeteciler, Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in bir diğer göz dolduran projesi Hobi Bahçesi’ni gezdi. Konuk gazeteciler Hobi bahçesine olağanüstü bir proje olarak değerlendirdi.

Türkiye Yerel Basın Birliği Üyesi Gazeteciler, 3 gün boyunca Büyükşehir’in ev sahipliğinde çok güzel ve anlamlı vakit geçirdiklerini belirterek,  Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Günün Önemli Haberleri