Yeditepe Üniversitesi Spring Fest’18’e ünlüler yağmuru

Abone ol

Yeditepe Üniversitesi Spring Fest’18’e, Sıla, Mabel Matiz, Yüksek Sadakat, Ceylan Ertem ve Berkay konserleri damga vurdu.

Yeditepe Üniversitesi’nde, 2-4 Mayıs tarihleri arasında Spring Fest’18 coşkusu hâkimdi. Oyunlar, yarışmalar ve öğrenci kulüplerinin performanslarıyla yılın yorgunluğunu atan, baharın tadını çıkaran öğrenciler; Sıla, Mabel Matiz, Yüksek Sadakat, Ceylan Ertem ve Berkay konserleriyle coştu.

Üniversitenin 26 Ağustos Yerleşimi’nde gerçekleşen festivalin ilk gününde ritim topluluğu, C Blok, NBB, Ece Barak, Eksi Dört, Lemniscate, Fermuar, İkibinseksenler ve Birileri konser verdi. Dans gösterisi ve DJ performansıyla devam eden günün sonunda Yeditepe Üniversitesi Sinema Kulübü’nün düzenlediği açık hava sinemasında film gösterimleri yapıldı.

DJ performanslarının gün boyunca devam ettiği festivalin ikinci gününün akşamı ise Mabel Matiz ve Ceylan Ertem öğrencilere müzik dolu anlar yaşattı. Festivalin üçüncü ve son günü Sıla, Yüksek Sadakat ve Berkay konserleri için öğrenciler festival alanındaydı. Alanı adeta tıklım tıklım dolduran öğrenciler, neredeyse tüm şarkılara eşlik etti.

Yeditepe Üniversitesi öğrenci kulüpleri, üç gün boyunca, festival alanında açtıkları stantlarla etkinliğe renk kattı. Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri Kulübü tavla turnuvası düzenlerken Yeditepe Eagles Amerikan Futbol Takımı, hazırladığı parkur yarışmasıyla festivale katıldı. Girişimcilik Kulübü, İhtiyaç Haritası projesi kapsamında oyuncak ve kitap topladı. Barbekü stantlarının kurulduğu festivalde, sponsor firmalar öğrencileri yeni lezzetlerle tanıştırdı.

Festivalde ayrıca Pal FM, üç gün boyunca canlı yayınla öğrencilere seslendi.

Günün Önemli Haberleri