Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili en ciddi iddia doğruysa...

Abone ol

Muhsun Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter kazasıyla ilgili çok ciddi iddia. Yazıcıoğlu ailesinin avukatı FETÖ'den tutuklu bir ismin uçuş kayıtlarını yok eden astsubayın hesabına 100 bin lira yatırdığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi-BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ailesinin avukatı Selami Ekici'den helikopter kazasına ilişkin şoke eden bir açıklama geldi.

Ailenin avukatı FETÖ/PDY’den tutuklanan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.G.’nın, Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopterdeki uçuş bilgilerinin yer aldığı cihazları söken Astsubay A.Ö.’nın hesabına 100 bin lira aktardığını iddia etti.

E.G.’nin aynı zamanda BBP Kırıkkale eski İl Başkanı da olduğunu belirten Ekici, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek soruşturma başlatılmasını talep etti.

Ekici, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçe de şöyle dedi:

"E.G.’nin 15 Temmuz 2016 tarihinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a girişilen suikast timi içerisinde yer alan ve soruşturma dosyası kapsamında şüpheli sıfatıyla bulunan A.Ö.’ya 100 bin lira para aktardığı tespit edilmiştir. Yine E.G.’nin FETÖ’nün eski Ege Askeri sorumlusu H.U.S.’nin beyanlarına göre FETÖ’nün Afrika imamı N.İ.’nin rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünde parmağı olduğuna dair beyanları ve İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato’ya teslim ettiği evraklar olduğu iddia edilmektedir. Söz konusu E.G.’nin N.İ. ile ilişkili olduğunu tespit etmiş bulunmaktayız. Adı geçen şüphelilerden davacı ve şikayetçiyiz. Söz konusu durumun araştırılarak adı geçen şüpheliler hakkında gerekli soruşturmanın yapılmasını ve şüpheliler hakkında kamu davası açılarak cezalandırılmalarını bilvekale arz ve talep ederim."

Günün Önemli Haberleri