Yakup Yavru'nun ölmeden önceki son röportajı ortaya çıktı!

25. Uluslararası Adana Film Festivali etkinliklerine katılmak için geldiği Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Yakup Yavru'nun ölmeden önce yaptığı son röportaj ortaya çıktı.

Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında "25. Yıl Emek Ödülü"nü almak için geldiği Adana'da Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri Törenine katılan ünlü sanatçı Yakup Yavru'nun yerel bir televizyon kanalıyla yaptığı röportajda, moralinin yerinde olduğu görüldü.

'Küfür Etmeyi Sevmem': Asıl mesleğinin sınıf öğretmenliği olduğunu oyunculuğa ek iş olarak başladığını anlatan Yavru, filmlerde küfür etmediğini ettirdiklerini belirterek, küfür etmeyi sevmediğini söylüyor. Aslında kötü adam ve dramı çok iyi oynadığını belirten Yavru, bilmedikleri için bu rolleri kendisine verilmemesinden yakınıyor. 

Yakup Yavru kimdir ölüm sebebi ne eşi ve çocukları

'Ameliyattan Bıyıklı Çıkan Tek Benim': Hiçbir rol için bıyıklarını kesmeyeceğini söyleyen Yavru, "Ben kalp ameliyatı oldum 4 damar. Benden iki hafta evvel Müslüm Gürses olmuştu. Onun bıyıklarını kesmişlerdi. Ben kestirmem dedim, ameliyatta olmuyorum dedim caydım. Kalp nere bıyık nere... Yok dediler burnundan hortum koyuyoruz dediler. Türkiye'de bıyık ile ameliyata girip bıyık ile çıkan benmişim tek" diye konuşuyor. 

Yakup Yavru'nun cenaze töreninde gözyaşları sel olduHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Diğer Videolar