Xiaomi'nin 20.000 mAh'lik Mi Powerbank 3 Pro'su resmen tanıtıldı

Abone ol

Xiaomi , 45W hızlı şarj destekli ve 20.000mAh büyüklüğündeki Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro tanıtıldı.

Şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Xiaomi , bugün 20.000 mAh boyutundaki devasa powerbank modelini tanıttı. 45W hızlı şarj desteği sunan Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro özellikleri ve fiyatıyla da göz doldurdu.

ShiftDelete'den alınan bilgilere göre Mi Powerbank 3 Pro'da USB-C ve iki ade t USB-Type-A bağlantı noktaları bulunuyor. Bir önceki nesil Mi Powerbank 2 Pro ‘ya kıyasla batarya kapasitesini iki katına çıkartarak 20.000mAh boyutundaki bir batarya ile karşımıza çıkan yeni nesil powerbank ile Xiaomi oldukça iddialı geliyor.

Paylaşılan resmi verilere göre, yeni nesil Mi Powerbank 3 Pro’da yer alan USB Type C’nin15V/3A yani 45W güç çıkışını sağladığını görmekteyiz. Bunun haricinde ise USB Type-Ahakkında paylaşılan verilere baktığımızda ise bizleri sırasıyla, 5V/2.4A, 9V/2A ve 12V/1.5Agüç çıkışı değerleri karşılıyor. Yani, UBS Tybe-A girişlerinin maksimum olarak 18W ‘a kadar çıkış sağlayabiliyor.

Tüm bunları geride bırakacak olursak, Xiaomi tarafından aktarılan diğer bilgilerde ise, söz konusu Powerbank 3 Pro’nun 20.000mAh boyutundaki bataryasının 45W hızlı şarj cihazı ile toplamda 4.5 saate şarj olabildiği de özellikle belirtiliyor.

Ayrıca Xiaomi Powerbank 3 Pro ‘nun 10W değerindeki bir şarj cihazı ile şarj edildiğinde ise ortalama olarak 11 saate şarj olduğu da yetkililer tarafından belirtilen önemli detaylar arasında yer alıyor.

Yeni Mi Powerbank 3 Pro’nun geniş kapasitesi sayesinde, gün boyunca ortalama bir telefonu 5-6 kez, tablet modellerini ise 1 kez rahatlıkla şarj edebileceksiniz.

FİYATI NE KADAR?
Xiaomi yetkilileri tarafınca açıklanan resmi bilgiler doğrultusunda söz konusu powerban k modelinin, 11 Ocak 2019 tarihinden itibaren 29 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacağı da belirtildi.

Günün Önemli Haberleri