Xiaomi Mi 8 Pro geliyor!

Abone ol

Xiaomi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan akıllı telefon Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro ismiyle tüm dünyada satışa sunuluyor.

Çinli teknoloji devinin en yeni akıllı telefon ailesi olan Mi 8 geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. İlk etapta Çin'de satışa sunulan telefon ailesinin en güçlü üyesi olan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition dünyaya açılıyor. Telefon Mi 8 Pro ismiyle tüm dünyada satışa sunulacak.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition dünya çapında satışa çıkacak
En ilginç özelliği arka yüzü şeffaf olan Mi 8 Pro'da 6.21 inçlik Full HD+ ekran, Snapdragon 845 işlemci, 4, 6 ya da 8 GB olmak üzere RAM seçenekleri, 64, 128 ve 256 olmak üzere depolama seçenekleri yer alacak. Telefonun Çin'de satılan sürümünde ise sadece 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği bulunuyordu.

Xiaomi Mi 8 Pro, 12 + 12 Megapiksellik bir ana kamera, 20 Megapiksellik bir ön kamera ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi gibi özellikler yer alacak. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinde olduğu gibi ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusu bulunan telefonda 3D yüz tanıma özelliği de bulunuyor. Telefonda 2900 mAh gibi biraz düşük bir pil kapasitesi bulunacak.

Çin pazarında 553 dolar gibi bir fiyat etiketi ile satılan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition'ın Mi 8 Pro ismiyle satılacak olan global sürümünün fiyatı ise açıklanmadı. Ayrıca telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği bilgisi de bulunmuyor.

Günün Önemli Haberleri