Xiami Redmi Note 7'e bakın işte özellikleri

Abone ol

Xiaomi Redmi 7 modeliyle birçok ortak noktası bulunan Xiami Redmi Note 7'e dair dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi Redmi 7 modeline ait birçok detay geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Ancak, Çinli sertifikasyon kurumu TENAA tarafından tasarımı ve teknik özellikleri gün yüzüne çıkarılan telefonlara, Xiami Redmi Note 7 ile bir yenisi daha eklendi.

Küçük farklar göz ardı edildiğinde her iki cihazın neredeyse aynı tasarıma sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Üstelik her iki telefon son dönemde oldukça popürleşen gradyan (üstten alta doğru değişen) renk seçeneği ile gelecek.

İŞTE İLK DETAYLAR: Teknik özelliklerin tamamı bilinmiyor, ancak Redmi Note 7’nin 6.3 inçlik bir ekrana ve 3900 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacağını biliyoruz. Bunun yanı sıra M1901F7 model numaralı cihaz, 159.2 x 75.2 x 8.1 mm boyutlarında.

Xiaomi, 10 Ocak tarihinde tanıtımını gerçekleştireceği Redmi modelinin 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir kameraya sahip olacağını belirtiyor. TENAA kayıtlarına göre Redmi 7’de 12 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera var.

Bu nedenle 48 Megapiksel çözünürlüğündeki kameranın Redmi Note 7’de karşımıza çıkma ihtimali oldukça yüksek. Bunun yanı sıra Redmi’nin, Xiaomi’nin bir alt markası olarak yoluna devam edeceğini belirtmek isteriz.

Günün Önemli Haberleri