WhatsApp iOS için yeni bir dönem başladı

Abone ol

WhatsApp, Android kullanıcıları için düzenli olarak Beta testlerine devam etmekte. iOS kullanıcıları için biraz daha farklı olan durumda ise Beta testlerine sadece programa kayıtlı olan kullanıcılar katılabiliyordu. Bugün alınan karar ile birlikte WhatsApp iOS için Public Beta dönemi resmen başladı.

Bugün alınan karar doğrultusunda, artık tüm iOS kullanıcıları en son yenilikleri Beta sürümleri ile birlikte kullanabilecek. Public Beta testlerine katılmak isteyen iOS kullanıcılarının bu kısım da tek yapması gereken ise, App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirmek yeterli olacak.

WhatsApp iOS Public Beta testlerine nasıl katılım sağlanır?
App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirdikten sonra, beta testlerine geçebilmek için karşınıza çıkan ekrandan ”Start Testing (Teste Başla)” seçeneğine tıklayın. Teste Başla tıkladıktan sonra bu sayfadan TestFlight uygulamasına yönlendirileceksiniz.

Uygulamaya yönlendirildikten sonra beta testlerine katılım şartlarını ve koşullarını kabul edin. Tüm bunları yaptıktan sonra geriye kalan tek işlem ise, App Store üzerinden indirmiş olduğunuz TestFlight uygulamasından, WhatsApp’ın Beta sürümünü indirmek. Böylece sizde, en son gelen yenilikleri herkesten önce deneyimleyebileceksiniz.

Günün Önemli Haberleri