Vekiller yemeğe gidince sıralar boş kaldı

Abone ol

Meclis'teki görüşmeler sırasında milletvekilleri yemeğe gidince, hükümet adına söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal bir süreliğine boş sıralara konuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda hükümet adına söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, milletvekillerinin yemek için dışarda olmaları sebebiyle bir süre boş sıralara konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 50'inci birleşimi açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı yönetiyor. 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2014 yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısının TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesine devam ediliyor. Program uyarınca beşinci turda İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve bağlı kurum-kuruluşların bütçeleri görüşülüyor.

BAKAN, BOŞ SIRALARA KONUŞTU

Siyasi parti grupları adına yapılan konuşmalar tamamlandı. Verilen akşam yemeği arasının ardından ise hükümet adına konuşmalara geçildi. İlk konuşmacı Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, oldu. Ancak Bakan Ünal, milletvekillerinin ara sebebiyle yemekte olmaları sebebiyle genel kurulun boş sıralarına konuştu. Ünal, boş koltuklara konuşmasına devam ederken; bir süre sonra AK Parti ve muhalefet partilerine mensup milletvekilleri genel kurula gelmeye başladı. Bir süre sonra Meclis Genel Kurulu'nda milletvekillerinin sayısı arttı.

Günün Önemli Haberleri