Ünlü işadamı kumar borcu yüzünden mi öldürüldü? Şok iddialar

Abone ol

Crispino markasının yaratıcısı ünlü işadamı Ali Rıza Gültekin'in Beşiktaş'ta yasadışı bir kumarhanede başından tek kurşunla öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor. KAtil zanlıların isimleri belli oldu. Gültekin öldürüldüğünde yanında resmi polis koruması da varmış...

Crispino Giyim'in sahibi ve kurucu olan iş insanı Ali Rıza Gültekin'in, Beşiktaş'ta yasadışı kumarhane olarak işletilen bir mekanda başından tek kurşunla vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 saldırganın kimliği belirlendi. Öldürüldüğünde yanında resmi polis korumasının da olduğu öğrenilen Gültekin'in, yönetim kurulu başkanı olduğu şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devrettiği ortaya çıktı. 

SALDIRGANLARIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ... Ali Rıza Gültekin'in başından tek kurşunla vurularak öldürülmesi olayında 3 saldırganın kimliği belirlendi. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi.

POLİS KORUMASININ YANINDA ÖLDÜRMÜŞLER... Cinayet sırasında Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay sonrası polis ekiplerine ise ilk haberi Gültekin'in korumasının verdiği öğrenildi.

ÜÇ YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRADI... Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi.  

HİSSESİNİN TAMAMINI DEVRETTİ... Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti. İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti. 

Crispino Giyim'in Twitter hesabında Gültekin vefatı bu mesajla paylaşıldı.
Günün Önemli Haberleri