Türkiye ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar! Birlikte...

Abone ol

Milli SAvunma Bakanlığı, Suriye konusunda Türkiye ve Rusya Çalışma Grubu'nun son görüşmesini 31 Ağustos-4 Eylül arasında yapıldığını" açıklarken, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, "Suriye konusunda Türkiye ile yakın temastayız" dedi...

Milli Savunma Bakanlığı "Suriye konusunda Türkiye ve Rusya Çalışma Grupları arasındaki görüşmelerin sonuncusu 31 Ağustos-4 Eylül'de Ankara’da yapılmıştır" açıklaması yaptı. Rusya’nın Ankara Büyükelçisi’nden önemli açıklamalar geldi. Büyükelçi açıklamasında “İran’da cuma günü yapılacak zirve Suriye’de çözüm için büyük fırsat. Kuzey Suriye’deki durumla ilgili Türkiye ile yakın temas halindeyiz” dedi.

MÜŞTEREK ÇALIŞMA DEVAM EDECEK... MSB'den yapılan açıklamada, "Suriye’deki gelişmeler ve bölgesel güvenlik konularına yönelik Türkiye ve Rusya Çalışma Grupları arasındaki görüşmelerin sonuncusu 31 Ağustos - 04 Eylül 2018 tarihleri arasında Ankara’da icra edilmiştir." bilgisi verildi. Açıklamada konuyla ilgili müşterek çalışmaların gelecek dönemde de devam edeceği belirtildi.

Günün Önemli Haberleri