TSK'dan flaş açıklama! Afrin'de 5 köy daha temizlendi

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1641 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. TSK ve ÖSO güçleri Afrin'in batısındaki Racu’ya bağlı İkidam, Şeltah ve Merseva köylerini terör örgütü PKK'dan almıştı. Hantalli ve Divan Tahtani köyleri de teröristleriden arındırıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, sınır güvenliğini sağlamak ve Suriye'nin Afrin kentinin PKK/KCK/PYD-YPG'li ve DEAŞ terör örgütlerinden arındırılması amacıyla geçen 20 Ocak'ta, 72 savaş uçağının hava bombardımanıyla başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı'nda 31'inci güne girildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1641 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

5 KÖY DAHA TEMİZLENDİ
TSK ve ÖSO güçleri Afrin'in batısındaki Racu’ya bağlı İkidam, Şeltah ve Merseva köylerini terör örgütü PKK'dan aldı. Hantalli ve Divan Tahtani köyleri de teröristleriden arındırıldı. Dün de aynı bölgedeki Devrişye, Yukarı Hacıkanlı ve Aşağı Hacıkanlı köyleri teröristlerden kurtarılmıştı.

1641 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Bugün TSK'dan yapılan açıklamada Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1641 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

İk kez bu kadar net görüldü! İşte kritik dağdaki teröristlerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri