TSK'dan Afrin'de terör operasyonu

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de gasp ve hırsızlık gibi olayların artması üzerine sokağa çıkma yasağı sonrası operasyon başlattı. Operasyonda ölü ve yaralıların bulunduğu belirtiliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Afrin'de dün sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bölgede yağma ve soygun yapan bir gruba karşı operasyon başlatıldı. Kent merkezinde şiddetli çatışmaların olduğu belirtilirken, çeteci gruptan ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.

Afrin'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Soygun, gasp ve hırsızlık olaylarının bölgede artması üzerine Afrin'de grup üyelerine bir operasyon düzenledi. Ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

TSK'nın operasyon başlattığı Afrin'de bugün yaşananlarla ilgili olarak terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar şu bilgileri paylaştı:

"Afrin'de sabah saat 5’den beri yaşanan çatışmalar: Bütün ÖSO gruplarının birleşmesiyle oluşturulan Ceyş ül Vatan grubuna katılmayan, ayrımcılık, bozgunculuk, halka zarar üreten Ahrur-u Şarkiye grubuyla İLGİLİ. Bununla birlikte: 1-YPG/PKK hücreleri 2-Hırsızlık çeteleri HEDEFTE."

Günün Önemli Haberleri