Sultangazi'de kedilere yönelik vahşet büyü yapmak için kuyruklarını kesiyorlar

İSTANBUL Sultangazi'de son günlerde kedilerin kuyrukları kesilmeye başlandı. Kuyrukları kesilen kediler sokağa bırakılınca hayvanseverlerin tepkisine neden oldu.

SULTANGAZİ'ye bağlı Gazi Mahallesi'nde son günlerde kuyruğu kesilmiş sokak kedileri mahalle halkını tedirgin etmeye başladı. Kuyruğu kesilen kediler sokaklara bırakılmaya başlandı. Mahalle sakinleri kedilere yönelik bu vahşete 'büyü' yapmak için imza atıldığı iddia ediliyor.

Son aylarda mahallede kuyruğu kesilmiş sokak kedilerini görenler hayvanlara yapılan işkencenin sorumlularının bir an önce bulunarak, cezalandırılmalarını istiyor. Kuyruğu kesilmiş kedi sayısının her geçen gün artması dikkat çekiyor. Kedilerin yeni kesilmiş kuyrukları görenlerin içini sızlatıyor.

1 AYDA KUYRUĞU KESİK 12 KEDİ GÖRDÜM... Mahallede esnaflık yapan Harun İrten "Son zamanlarda mahallemizde hayvanlara yapılan işkencenin haddi hesabı yok. Kuyruğu kesilmiş kedi gördüm. Veterinere götürmek için yaklaştım ama korktuğu için benden kaçtı. 1 ayda kuyruğu kesilmiş 12 tane kedi gördüm. Bunu yapan insan olamaz " dedi.

Diğer Videolar