Süleyman Soylu'ya iftira! Ersoy Dede ve Cem Küçük işin aslını yazdı

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ifttira ve yalan kampanyalarıyla bir kısım medyanın hedefinde. Terör örgütleri ve uyuşturucu çeteleriyle mücadelede büyük başarılara imza atan Soylu'ya neden saldırıyorlar? Ersoy Dede ve Cem Küçük, Soylu olayını yazdı.

Cumhuriyet tarihinin en başarılı içişleri bakanı olarak gösterilen Süleyman Soylu'ya yönelik iftiralar, çarpıtmalar ve yalan haberler birbirini izliyor. PKK, DEAŞ ve FETÖ'ye nefes aldırmayan operasyonların mimarı Soylu'ya yönelik saldılar, Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ve Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün gündemindeydi.

ODA TV'NİN İFTİRASI: Ersoy Dede, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların Soylu'yu üzeceğini yazan Oda TV'ye tepki gösterdi. Soylu'nun suç örgütüyle ilişkili gibi gösterilmek istendiğini hatırlatan Dede, "Bu çabanın asıl nedeni nedir?" diye sordu ve şu ifadeleri kullandı:

ERSOY DEDE: SUÇ ÖRGÜTÜ ONUN ZAMANINDA ÇÖKERTİLDİ
"Oda TV bu saldırıyı sürekli yapıyor. Tarihin en başarılı İçişleri Bakanı’nı bir suç örgütüyle ilişkili gibi vermeye çalışıyor. Farkedenler olmuştur eminim. “İçişleri Bakanı’nı üzecek gözaltılar” başlığıyla, bir suç örgütüne dönük olarak operasyon yapıldığını, o örgütün bazı adamlarının gözaltına alındığını bunun da Sayın Soylu’yu üzeceğini yazıyor Oda Tv… Demeye çalışıyor ki Soylu ile bu suç örgütü arasında bir ilişki var. Bu deli saçması iddiayı ilk kez kim ortaya attı belli değil. Ancak Oda TV bu gerçek dışı ithamı kullanmaya devam ediyor. Fakat asıl anlamadığım şu. Nasıl bir İçişleri Bakanı ki Sayın Soylu, ilişkili olduğu iddia edilen suç örgütü başından sonuna dek her hücresiyle onun zamanında çökertildi. Benim, ismini ömrüm boyunca duyduğum o yapıya, Soylu göreve gelene kadar kimse dokunmamıştı. Ne tür bir ilişkiden söz ediyor acaba Oda TV? "

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı

CEM KÜÇÜK: CESUR İNSANLARI HEDEF ALIYORLAR
"Süleyman Soylu'nun onurlu mücadelesi" başlıklı yazısında Cem Küçük, Soylu için "24 saatinin nerdeyse 20 saati çalışan ve bir an olsun durmayan cesur ve kararlı bir devlet adamı" ifadelerini kullandı. Soylu'nun terör örgütleri ve mafya şebekelerinin kökünü kurutmaya and içtiği için ahlaksızca saldırılara uğradığını yazan Küçük, yazısına şöyle devam ediyor:

"Ulusalcı görünen ama özü komünist olan malum medya Sayın Bakanımıza sürekli hunharca saldırıyor ve alçakça iftira atıyor. FETÖ ile mücadele uğruna kelle koltukta savaşan Süleyman Soylu’ya FETÖ’cü iftirası atacak kadar alçak bunlar! Mafyaları ve çeteleri tamamen bitirmek için gece gündüz gözünü kırpmadan çalışan bir İçişleri Bakanı’na gerçeğe tam zıt olacak şekilde iftira atıyorlar ve saldırıyorlar.
Zaten nerede şu an bu ülke için savaşan, FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele eden bir insan var, işte bu Kemalist görünümlü komünist çeteciler o cesur insanları hedef alıyor. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya da haince saldırılarının temeli budur. İstediğiniz kadar ulusalcılık kamuflajı yapın, siz ve sizlerin ataları 1991 öncesi Moskova’nın emrinde olan kökü dışarıda gayrimillî komünist heriflersiniz. Hepinizin dosyasında ne olduğu ortada ve açık."

Cem Küçük'ün yazısının tamamı

Günün Önemli Haberleri