Şükran Ovalı kimdir Ufak Tefek Cinayetler'e mi katılıyor

Abone ol

En son Vatanım Sensin dizisiyle izleyici karşısına çıkan Şükran Ovalı'nın Star TV'nin fenomen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'e konuk oyuncu olarak katılacağı öğrenildi. Peki Şükran Ovalı kimdir nereli kaç yaşında? Şükran Ovalı'nı eşi kim? En son hangi dizilerde oynadı? İşte güzel oyuncuya dair merak edilenler...

Star TV'de ekrana gelen ve oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Bade İşçil gibi ünlü isimleri bulunduran Ufak Tefek Cinayetler dizisine Şükran Ovalı konuk oyuncu olarak katılacak.

Geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda kızı Mihran Ela'yı kucağına alan Ovalı, fenomen dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek. Ali Bilgin ile Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğuna oturduğu dizi için daha önce Belçim Bilgin ve Meryem Uzerli'nin de adı kulislerde konuşulmuştu.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR? Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçüklüğü İzmir, Eşrefpaşa ve Bahçelievler'de geçti. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulunu tamamladıktan sonra liseyi Göztepe'de okudu. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi gördü.

2002 yılından itibaren Sırlar Dünyası, Aşk Yakar, Alia, Nar, Reis gibi çok sayıda sinema filmi ve dizide oynadı. 2012 tarihinde Orhan Kemal’in romanından uyarlanmış Kötü Yol isimli dizide başrol oynama başarısını gösterdi. 2014 tarihinde ise Şeref Meselesi dizisinde Derya rolü ile ekranların karşısına çıktı.

2014 yılında başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın paylaştığı, daha sonra Nurgül Yeşilçay'ın ayrıldığı Paramparça dizisinde Psikolog Ayşe karakterini canlandırdı.

Ovalı son olarak 2018’de gösterilmeye başlanan Vatanım Sensin dizisinde Seher rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan güzel oyuncu eski Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile Ocak 2017 tarihinde İtalya Roma da dünya evine girmiştir.

Ufak Tefek Cinayetler'e bomba isim en son Vatanım Sensin'de oynamıştıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri