Sıla ile Hazer Amani gece yarısı arabada yakalandı!

Yılın magazin olayı patladı! TV8'deki bir program ile tanınan ünlü şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla aynı arabada sarmaş dolaş yakalandı. Evli olan Hazer Amani'nin parmağındaki alyans ise gözlerden kaçmadı.

Çok konuşulacak magazin bombası dün akşam patladı! Şarkıcı Sıla ile Masterchef yarışması ile ünlenen ve tanınan ünlü şef Hazer Amani Beşiktaş'ta bir arabada sarmaş dolaş bir halde kameralara yakalandı.

Arka koltukta kafa kafaya ve elele uyurken kırmızı ışıkta kameralara takılan ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. İkili birlikte Sıla'nın Nişantaşı'ndaki evine gitti.

HAZER AMANİ'NİN PARMAĞINDAKİ ALYANS: Flaşların patladığından habersiz olan ikili bir süre araç içinde uyumaya devam etti. Kırmızı ışıkta duran arabada ise Hazer Amani'nin parmağındaki alyans dikkat çekti. Hazer Amani 2013 yılında Deniz Mumcuoğlu ile evlenmişti.

İLK YALANLAMA HAZER AMANİ'DEN: Aşk iddialarınn patlaması üzerine ilk konuşan ve yalanlayan Hazer Amani oldu. Hazer Amani şarkıcı Sıla ile bir proje için bir araya geldğini ve bu projenin yakında ortaya çıkacağını duyurdu.

Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyen ve mahkeme süreci devam eden Sıla'dan ise aşk iddialarına henüz bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada yayılan bu görüntülerin ardından Sıla'ya evli adamla birlikte oluyor diyerek tepkiler gelmeye başladı.

Diğer Videolar