Sevim Soylu Bir Deli Rüzgar'da kim patron Ahmet Batur’un metres

Abone ol

Bir Deli Rüzgar dizisi oyuncuları kimler, kim hangi rolde soruları dizinin hayranlarının gündeminde. Zirvedeki eski bir yıldızın şimdilerdeki çöküşünü anlatan dizi büyük beğeni topladı. Peki dizinin Sevim Soylu'su Fulden Akyürek kimdir, kaç yaşında? İşte Bir Deli Rüzgar dizisi hakkındaki güncel haberler...

Bir Deli Rüzgar dizisi oyuncuları kimdir, dizinin konusu ne soruları araştırılıyor. Fox TV'nin iddialı yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Deli Rüzgar daha ilk bölümden seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Bir dönemim parlayan yıldızının şimdilerde tuvalet temizlemesine kadar giden çöküşün etkili bir dille anlatıldığı  Bir Deli Rüzgar dizisinin başrollerinden olan ve Sevim Soylu'ya hayat veren Fulden Akyürek'in oyunculuğu ile dikkatleri çekiyor. Peki Fulden Akyürek kimdir, kaç yaşındadır. 

BİR DELİ RÜZGAR DİZİSİ KONUSU: Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

Fulden Akyürek- Sevim Soylu: Hicran Gazinosunun assolisti… Halkın sevgilisi… Patron Ahmet Batur’un metresi…

Sesi, zarafetiyle, asil tavırları ile yıldızlığın hakkını veren, özel hayatındaki acıları asla sahneye yansıtmayan, içi kan ağlasa da maskesini taktığında bambaşka bir insan olabilen, adeta başka bir dünyadan gelmiş bir yıldız… Genç Melike’nin idolüdür Sevim Soylu… Ve ilk yok edeceği insan… 

 Fulden Akyürek Kimdir: 1980 yılında İstanbul’ da doğan Fulden Akyürek, ilkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’ da okudu. Küçük yaşlarda başlayan oyunculuk tutkusunu 17 yaşında tiyatroya adım atarak hayata geçirdi.  21 yıllık sanat kariyerinde sayısız ödül alıp, çok sayıda oyunlarda yer aldı.

İlk oyunu “Mizahımı elleme gıdıklanıyorum.” 2009 “Üvey karım” isimli oyun ile Genç Lions ödülü almıştır. 2017-2018 sezonunda “Çilekli Turta” ve Anton Çehov’ un “ Ömürsün Doktor” rol aldığı oyunlarla, tiyatroda yer aldı.

Fulden Akyürek'in Oynadığı Diziler
Bir Deli Rüzgar / 2018
Bu Sayılmaz / 2017
Paramparça / 2017
Kardeş Payı / 2014
Acayip Hikayeler / 2012
Dedemin Dolabı / 2012 
Salih Kuşu

Fulden Akyürek'in Oynadığı Filmler
Leblebi Tozu / 2017 
Yaşamak Güzel Şey / 2017
Yıldızlar Da Kayar / 2016
Polis Akademisi Alaturka / 2015
Senin Ki Kaç Para / 2012

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK: Uğur’un Gökçe’yi elinden almasına sinirlenen Ayhan, yeni planını devreye sokar. Bu plan, Uğur ve Tunahan’ı aynı safta yer alacakları bir arbedeye sokacak, aradaki buzların az da olsa erimesine sebebiyet verecektir. Melike Uğur’a tüm gerçekleri anlatmanın bir yolunu bulur. Uğur’un duydukları karşısında gireceği yol onu bambaşka bir sır ile karşılaştıracaktır.

Geçmişte ise Sevim Soylu ile ilgili sır perdesinin aralanması ve tüm gözlerin Melike’ ye dönmesi ile birlikte Reşat ikinci kez Melike’nin peşine düşmüştür. Ancak bu görev Melike ve Reşat arasındaki kıvılcımı tetiklerken Reşat ile Ahmet’i karşı karşıya getirecektir.

Günün Önemli Haberleri