Sevilay Yılman yazdı Nihat Genç’i galiba kaybettik!

Abone ol

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde 'FETÖ'cülerin gizli işaret ve mesajlara başladığını ileri süren yazar Nihat Genç'in akıl hastanesine yatırılması önerisinde bulundu.

Oda TV yazarı Nihat Genç'e bir haller oldu. "Çarpışma dizisinde "FETÖ'cülerin gizli mesajlarları veriliyor" dedi, herkesi hayrete düşürdü. Çılgınlıkları bununla sınırlı kalmadı tabi ki...
Genç, Ankara'da meydana gelen tren kazasının şifrelerinin 'Çarpışma' isimli dizide yer verildiğini belirterek, trenlerin çarpışmasının 'suikast' olduğunu iddia etti.

"ANCAK FETÖ'YÜ SEVİNDİRİR"
Genç'in herkesi şaşkına çeviren sözlerine Habertürk yazarı Sevilay Yılman bugünkü yazısında yanıt verdi. "Allah şifa versin ama Nihat Genç’i galiba kaybettik!" başlıklı köşesinde Genç'in sözlerini zırvalıkla eleştiren yazar, "Adam ne yaptığını bilmez bir halde olduğu için farkında olmayabilir ama onun bu zırvalıklarını alıp haber diye okuruna sunan, paylaşan herkes bilmeli ki; FETÖ ile mücadeleyi Nihat Genç ve onun gibilerin yaptığı şekilde karikatürize etmek ancak FETÖ’yü sevindirir." ifadelerine yer verdi.

"YAKINLARININ YAPMASI GEREKEN TEK ŞEY ACİLEN AKIL HASTANESİNE SEVK ETTİRMEK OLMALI"
Psikolojisinin iyi olmadığını söylediği Genç için Yılman, çok tartışılacak bir öneriyle yazısını tamamladı:
"Allah korusun ama biraz daha geç kalınırsa iş başka bir şeye dönüşebilir. Mesela kendine ya da etrafına zarar verebilir. Bence bunun olmaması için sevenlerinin, yakınlarının yapması gereken tek şey Nihat Genç’i acilen bir Bimarhane’ye* sevk ettirmek olmalı. Tekrar acil şifalar diliyorum kendisine…
*Bimarhane: Osmanlıca da Akıl Hastanesi demektir!"

NİHAT GENÇ'TEN SERT YANIT: ÇARPIŞMA DİZİSİNİN PİARINI YAPMIŞTIN
Sevilay Yılman'ın eleştirisine Genç'in yanıtı gecikmedi. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan yazar, dizinin reklamını yapmakla suçladığı Yılman'ı böyle eleştirdi:

"Bir de yedi uzun yıl Fetöcü savcıları ekrana çıkartan Ciner'in Habertürk TV'sine baksın. Bir kaç hafta önce Çarpışma dizisinin piarını yapmıştın kaç para almıştır diye de merak etmiştim, bu yazısıyla 'duygusallığı' anlaşıldı.

Sevilay kişisi yürekleri yetiyorsa Çarpışma dizisi cevap versin mahkemeyle olur beni karşılarına alarak olur niye araya giriyorsun. Bu dizide Fetöcü şifreleriyle suç üstü yakalandılar ve tekrarında şifreleri çıkartmak zorunda kaldılar."

Günün Önemli Haberleri