Serdar Ortaç kardeşi kim Serkan Ortaç hastalığı ne?

Abone ol

Evliliği ile sürekli gündeme gelen sanatçı Serdar Ortaç şimdilerde ise kardeşi Serkan Ortaç'ın hastalığı ile gündemde. Sosyal medya hesabından kardeşi Serkan için dua isteyen Serdar ortaç kaç kardeş, kardeşi Serkan Ortaç'ın hastalığı ne?

Eşi ile boşanacağı haberleriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, bu kez kardeşinin sağlık sorunu ile gündeme geldi. 2 kardeş olan Serdar Ortaç'ın tek kardeşi olan Serkan Ortaç yaklaşık 1 haftadır enfeksiyon ile mücadele ediyor.  Serdar Ortaç ise kardeşi için sevenlerinden dua istedi. Peki ama Serkan Ortaç'ın hastalığı ne? 

Ortaç’ın kardeşinin rahatsızlığı ve neden hastanede yattığı ortaya çıktı. Serdar Ortaç, önceki akşam yılın son konseri için sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, Maslak'taki özel bir hastanede yoğun bakımda tedavisi süren kardeşi Serkan Ortaç'ın sağlık durumu hakkında konuştu: “Daha iyi olacak, dua ediyoruz. Lütfen siz de dua edin, 2019'dan tek isteğimiz sağlık.” İşte Serdar Ortaç’ın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

Şu sıralar daha önemli dertler var" açıklaması yaptı. Serdar Ortaç, Maslak'ta bir hastanede yoğun bakımda yatmakta olan kardeşi Serkan Ortaç için üzgün olduğunu söyledi.

 Ortaç kardeşi için "Dua ediyoruz, daha iyi olacak. Lütfen siz de dua edin 2019'dan tek isteğimiz sağlık" temennisinde bulundu.

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 2.5 aydır ayrı.

Günün Önemli Haberleri