Serdar Bilgili kaç yaşında eski eşleri kim kaç kere evlendi?

Abone ol

2015 yılında haber spikeri Nazlı Çelik'ten boşanan iş adamı Serdar Bilgili kimdir, kaç yaşında ve eski eşleriki soruları yeni aşkı Ece Yosmaoğlu ile yakalanmasının ardından merak konusu oldu. 56 yaşındaki Serdar Bilgili 3 kez evlilik yaptı. İlk eşi Ebru İpekçi, ikinci eşi Amelie Latournald ve 3. eşi ise Nazlı Çelik oldu. Serdar Bilgili'nin 2 çocuğu vardır.

Serdar Bilgili son günlerde yeni askı ile gündemde. 56 yaşındaki iş adamının Ozan Doğulu'nun 2007 yılında boşandığı eski eşi Ece Yosmaoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Peki kendisinden 25 yaş küçük Ece Yosmaoğlu ile aşk yaşayan Serdar Bilgili kimdir, kaç yaşında kaç kere evlendi, eşleri kim? 

56 yaşındaki Serdar Bilgili 3 kez evlilik yaptı. İlk eşi Ebru İpekçi, ikinci eşi Amelie Latournald ve 3. eşi ise Nazlı Çelik oldu. Serdar Bilgili'nin 2 çocuğu vardır.

Ozan Doğulu’dan geçen Haziran’da boşanan Ece Yosmaoğlu’nun iki aydır iş adamı Serdar Bilgili ile birlikte olduğu ortaya çıktı. 📍(@ufukozcan07’ın haberi )

SERDAR BİLGİLİ KİMDİR: Serdar Bilgili, 1963'te İstanbul'da dünyaya geldi. İlk öğrenimini Ataköy İlkokulunda tamamlayan Bilgili, orta okul ve liseyi ise Robert Kolej'de tamamladı. Lisans eğitimi için Amerika'ya giden Bilgili, Redlands Üniversitesİ İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 1983'te Birleşmiş Milletler'de staj yapan Serdar Bilgili, bir sene sonra Türkiye'ye dönerek iş hayatına atıldı. Serdar Bilgili'nin, tekstil, inşaat ve turizm gibi alanlarda faaliyeti bulunan şirketleri bulunuyor.

SÜLEYMAN SEBA İLE GÖREV ALDI: 1992 yılında BJK yöneticilik kariyerine başlayan Serdar Bilgili, aynı yıl BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı. 1992-1998 yılları arasında Süleyman Seba'nın başkanlık yaptığı BJK Yönetim Kurulu'nda görev alan Bilgili, Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü gibi görevler edindi.

2002'DE BJK BAŞKANI SEÇİLDİ: 31 Mart 2002'de rekor bir oy kullanımıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı seçilen Bilgili, 2 yıl sonra görevinden istifa etti.

2008'DE İSTANBUL TURİZM ÖDÜLÜ ALDI: Serdar Bilgili, 2008 yılında İstanbul Turizm Ödülü'nün sahibi oldu.

ÖZEL HAYATI: Serdar Bilgili, Ebru İpekçi ile evlendi. Bu evlilikten Lal isimli bir kızı olan Bilgili, Ebru İpekçi ile ayrıldı. Serdar Bilgili, 2013'te Fransız model sevgilisi Amelie Latournald sayesinde 50 yaşında ikinci kez baba oldu. Bilgili, 2015 yılında haber spikeri Nazlı Çelik ile evlendi ancak bu ilişki altı ay sürdü. Bilgili'nin adı, Deniz Çakır, Aslı Mavitan, Özlem Uzan gibi isimlerle anılmıştı.

Günün Önemli Haberleri