Şener'den sorunları biz çözeriz çıkışı

Abone ol

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, vatandaşlara umut dolu mesajlar verdi.

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, partisinin il başkanlığı ofisini açmak için Bartın'a geldi. Şener, var olan sorunların çözümünün kendilerinden geçtiğini belirtti.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, parti binasının açılışını yaptıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyaset kurumunun görevinin, ülkesinin geleceğiyle ilgili güzel şeyler olmasını sağlamak olduğunu anlatan Şener, şöyle konuştu:

"Ülke insanını mutlu kılmak. Var olan sorunları çözmek ve sistemin çözüm üretme yeteneğini geliştirmektir. Ancak maalesef Türkiye'de yıllar geçtikçe, dönemler değiştiği halde, dünyada önemli değişimler yaşandığı halde siyaset sorunları çözmek ve
ülke insanının taleplerine cevap verilmek için sürdürülmemektedir. Bunun aksine siyaset soğuk savaş dönemi yöntemleri ile yapılmaktadır. Kavgaları derinleştirerek sürdürülmektedir. Bunun neticesinde de ülkede var olan sorunlar, siyasetin üretmiş olduğu sorunlar ile birlikte ülkemizin ve vatandaşlarımızın önünü tıkmaktadır."

Türkiye Partisi olarak, siyaseti yenilemek amacıyla şu andaki yanlış siyaset tarzını değiştirmek amacıyla yeni siyaset ilkelerini Türk siyasetine ülkede hakim kılmak ve yeni bir dönemi başlatmak için partiyi kurduklarını anlatan Şener, şunları söyledi: "Partimiz kurulalı 1 yıl olmaktadır. 1 yıllık zaman zarfında ülkedeki bütün örgütlenmesini sağlamıştır. Edirne'den Hakkari'ye kadar, Sinop'tan Hatay'a kadar ülkemizin her tarafında teşkilatlarını tamamlamış, önümüzdeki her seçime girme hakkını elde etmiş bir partiyiz. Bu nedenle ülkenin herhangi bir yerinde yapılacak olan ara seçimlerde de Türkiye Partisi vardır, genel milletvekilleri seçiminde de, yerel seçimlerde de Türkiye Partisi vardır. Artık tüm yurttaşlarımız oy pusulalarında Türkiye Partisi'ni göreceklerdir."

Yeni bir ses, yeni bir soluk, yeni bir alternatif ve yeni bir dönem için burada olduklarını anlatan Şener, sözlerine şöyle devam etti: "Temel sloganımız, 'Kaktığınız her düşünce' programımızdır. 'Bende varım' diyen herkes kadromuzdur. Dolayısıyla Türkiye Partisinin yeni siyaset anlayışında 'Bunlar benim adamlarımdır onlar ötekilerdir türünde' siyaset anlayışı yoktur. Biz kimseyi öteleştirmeyen, ülkedeki herkesi kendi insanımızı vatandaşımız olarak bilen bir siyasi hareketiz. Bu nedenle kim 'Ben de varım'
diyorsa, o Türkiye Partisi'nin kadrolarındadır. Çözüm üretmek, bilgi, proje üretmek sadece bir partide görev alan insanların veya o partilerin Ar-ge kuruluşlarının faaliyetleri ile sınırlı olamaz. Bu nedenle diyoruz ki, kattığınız her düşünce sloganımızdır. Bu ülkede yaşayan, bilgisini derinleştirmiş, birikimini artırmış, düşünen, araştıran, her türlü bilgi ve fikri üretecek bütün yurttaşlarımızın fikirleri bizim projelerimiz demektir. Neden, Türkiye'nin bütün projeleri bizim projelerimizdir."

Günün Önemli Haberleri