Şener'den Erdoğan'a kurşun sözler!

Abone ol

Abdullatif Şener, Erdoğan'ın örtülü ödenekten her yıl yarım katrilyon para harcadığını iddia etti.

Abdullatif Şener'den AK Parti ve Erdoğan'a çok ağır sözler! AK Parti'nin günahlarına ortak olduğu için sürekli tövbe istiğfar ettiği söyleyen Şener, Erdoğan'ın her yıl örtülü ödenekten yarım katrilyon para harcadığını idda etti. İşte Şener'in çok iddiası sözleri;

AK Parti'den ayrıldıktan sonra parti kuran; ancak istediği oy oranını yakalamayınca kapısına kilit vuran Abdullatif Şener, AK Parti ve Erdoğan'ı anlattı. Yeni Harman dergisine konuşan Şener, Erdoğan ile iplerin başbakan olduğu ilk hafta gerilmeye başladığını daha sonra da koptuğunu söyledi. Erdoğan başbakan olmadan aralarında herhangi bir gerginlik olmadığını; ancak göreve geldiği ilk haftadan itibaren sürekli kavga ettiklerini söyleyen Şener, başbakan yardımcısı olduğu dönemde ise bu tartışmaların şiddetlendiğini anlattı.

"DİLEKÇEMİ İŞLEME KOYAMADI"

Röportajında 2002'de Başbakan Yardımcısı olurken Tayyip Erdoğan'ın bütün bakanlarda peşin istifa dilekçeleri aldığını ve kendisinin de verdiğini anlatan Şener, iki bakanın o istifa dilekçeleriyle görevden aldığını söyledi. Sürekli kavga etmelerine rağmen, Erdoğan'ın kendisini görevden alamadığını iddia eden Şener, Ahmet Kekeç'in kendisiyle ilgili eleştirilerine de anlam veremediğini söyledi. Şener, Kekeç ile ilgili Başbakan'ın gazetesinde yazdığı için patronuna hizmet ediyor yorumunda bulundu.

"AK PARTİ GÜNAHLARIM İÇİN TÖVDE EDİYORUM" 

AK Parti'nin başladığı gibi gittiğini, kendisinin de bazı günahlara ortak olduğunu söyleyen Şener, bu günahlar için gece gündüz tövbe istiğfar ettiğini söyledi. Aklına geldikçe tövbe etmeye devam ettiğini ifade eden Şener, Erdoğan ile ilgili oldukça ilginç iddialarda bulundu. 

ERDOĞAN'A KURŞUN GİBİ SÖZLER

Bugün ülkede yaşananların Bülent Ecevit döneminde yaşanması halinde bütün camilerde Başbakan'a yönelik protestoların olacağını ancak bugün bunların yaşanmadığına dikkat çeken Şener, Erdoğan'ın her yıl örtülü ödenekten yarım katrilyon lira para harcadığını iddia etti. Ülkede yaşanan tüm özelleştirmelerin her birinin ayrı yolsuzluk hikayesi olduğunu, Cumhuriyet tarihinin en büyük yağmasının yaşandığını ifade eden Şener, Davutoğlu'nun ise Türkiye için yüzkarası olduğunu iddia etti. 
Günün Önemli Haberleri