Şener yine Erdoğan'ı kızdıracak

Abone ol

Türkiye Partisi lideri Şener, AK Parti içinde parti politikasıyla uyuşmayan çok sayıda milletvekili olduğunu öne sürdü.

Abdüllatif Şener Murat Başesgioğlu'nun istifasını "Memleket için hayırlı olsun" sözleriyle değerlendirdi.

Şener, partisinin ilçe binasını açmak için Elmadağ'a gelişinde, partililer tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı. Pazar yerini gezen Şener, vatandaşlarla sohbet etti.

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Abdullatif Şener, Murat Başesgioğlu'nun istifasına ilişkin, "Türkiye'nin temel politikalarında, AK Parti ile Murat Başesgioğlu'nun düşünceleri arasında öteden beri uyuşmazlık vardı. Uzaktan izlerken fark ediliyordu. Nitekim dün parti içerisinde artık bulunamayacağını, görüşlerinin parti görüşüyle bağdaşmadığını, özellikle açılım konusunda AK Parti ile aynı şeyleri düşünmediğini göstermiştir. Ve uzlaşmaz birkonuma geldiği görülmüş, partiden ayrılmıştır. Memleket için hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

PARTİNİN DÜŞÜNCESİNE UYMAYAN ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ VAR

"İstifaların devamı gelecek mi?" sorusuna da Şener, "Parti içinde partinin düşüncesiyle uyuşmaz çok sayıda milletvekili var. Ancak düşüncelerde farklılaşma farklı bir şeydir, partiden ayrılma başka bir şey. Partinin politikasıyla uzlaşamayan çok sayıda milletvekili bulunmasıyla birlikte, bunların ayrılma noktasını ileride göreceğiz" şeklinde cevap verdi.

Şener, daha sonra partisinin Elmadağ ilçe binasının açılışını yaptı

Günün Önemli Haberleri