Sema Keçik sevgilisi Halil İbrahim Kurum arasındaki yaş farkı kriz çıkardı!

Abone ol

Yeni Gelin dizisinde Muhteber rolünde ünlenen oyuncu Sema Keçik rol arkadaşı 1990 doğumlu Halil İbrahim Kurum ile yaşadığı aşk olay oldu. Kendisinden 25 yaş küçük olan Halil İbrahim Kurum ile dizi setinde tanışan çift abla-kardeşi oynuyor. Sosyal medyada ise aşklarına tepki büyük.

Sema Keçik kendisinden 25 yaş küçük genç aşkı Halil İbrahim Kurum ile yaşadığı dizi aşkının gün yüzüne çıkması ile şu günlerde magazin basınının gündeminde. 1990 doğumlu Halil İbrahim Kurum ile Yeni Gelin dizinde abla-kardeş rolünde olan oyuncuya en büyük tepki ise sosyal medyadan geldi. 

Birçok kişinin Muhteşem Yüzyıl dizinde tanıdığı başarılı oyuncu Sema Keçik Yeni Gelin dizisinde Muhteber rolu ile ününe ün kattı. Şu sıralar ise kendisinden yaşça küçük 1990 doğumlu genç sevgilisi ile yaşadığı aşk dillere düştü. 

SEMA KEÇİK KİMDİR: Sema Keçik, 1965 yılında Ağrı’da dünyaya geldi. Lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü Ses ve Ritm Eğitimi Bölümü’nde tamamladı.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin dansçısı olan Sema Keçik, 2009 yılında rol aldığı Bir Bulut Olsam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Bir döneme damga vuran, baş rollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Nebahat Çehre’nin başrollerini paylaştığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Daye Hatun rolünü canlandırdı.

Ardından Aşk Yeniden ve Paşa Gönlüm dizilerinde rol aldı. Sema Keçik, 2017’den bu yana Show Tv’de yayınlanan başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Möhteber karakterini canlandırmaktadır.

YENİ GELİN DİZİSİNİN BARAN'I HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR: Yeni Gelin projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil İbrahim Kurum, 15 Kasım 1990 tarihinde Adana'da hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğrenimini bitirmesinin akabinde üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde Oyunculuk Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Tıpkı kendisi gibi rol arkadaşı Sema Keçik ile birlikte Yeni Gelin yapımında abla-kardeş rolünü canlandıran Halil İbrahim Kurum, Almanya ve Hindistan’da gerçekleştirilen workshop’lara katılım sağlayarak beden dili alanında eğitim almasıyla kendini geliştirmiştir.

Türkiye’ye yerleşme kararı almasının ardından solistlik yapmaya başlayan Halil İbrahim Kurum, sonraki süreçte oyunculuk hayatına başlangıç yaparak Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk görevini icra etmeye başlamıştır.


 

Oyunculukla birlikte müzik tutkunu olarak da nitelendirilen Halil İbrahim Kurum, ilk kez televizyon ekranlarında kamera karşısında Show TV’de yayınlanan "Yeni Gelin" isimli dizi projesinde "Baran" rolünü üstlenmiştir. Baş rollerini Tolga Mendi ve Jessica May’in paylaştığı bu dizide, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç ve Sema Keçik gibi oyuncularla birlikte rol üstlenmektedir.

Günün Önemli Haberleri