Samsung duyurdu! Televizyonlara uzaktan erişim özelliği geliyor

Abone ol

Samsung, 2019’dan itibaren Akıllı TV serilerinde Uzaktan Erişim özelliğini yer alacağını açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 2019 model Akıllı TV’lerinde bulunan Uzaktan Erişim özelliği, kullanıcıların ağa bağlı cihazlarını ekran üzerinden kontrol etmelerini sağlayarak, internette dolaşma, bulut ofis erişimi ve daha fazlasını yapabilme imkanı sunuyor.

Uzaktan Erişim özelliği; bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlara kablosuz bağlanma imkanı sunarak, kullanıcıların uygun programları ve uygulamaları Samsung Akıllı TV’leri üzerinden kontrol edebilmesini sağlıyor.

Klavye gibi giriş cihazları de Uzaktan Erişim özelliği ile Samsung Akıllı TV’lere bağlanabiliyor. Böylece kullanıcılar ekrandaki içeriklerini kolaylıkla kontrol edebiliyor. Kullanıcılar kablo ile ayrı bir HDMI bağlantısına gerek duymadan, kendi odalarındaki bilgisayara oturma odalarındaki televizyondan erişebiliyor, böylece bağlı bir klavye ve fare kullanarak TV ekranında internette gezinebiliyor veya oyun oynayabiliyorlar.

Uzaktan Erişim sayesinde kullanıcılar, içerikleri büyük ekranda görüntülemeye ek olarak, televizyona bağlı cihazlarını klavye ve fareyle doğrudan kontrol edebiliyor. Ayrıca, web tarayıcı tabanlı bulut ofis hizmetine de Uzaktan Erişim ile erişilebiliyor. Kullanıcılar bu şekilde Akıllı TV’lerinden dosyalara ulaşıp belgeler üzerinde çalışabiliyor.

Günün Önemli Haberleri