Saadet Partisi referandum için son kararını açıkladı

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, referandumda parti olarak verecekleri kararı işaret ederek, "Referandumda ne diyeceksiniz' diye sorduklarında bu haliyle buna destek veremeyiz' dediğini hatırlattı. İşte Karamollaoğlu'nun son açıklamaları...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Balgat Eğitim Merkezi'nde düzenlenen Saadet Partisi İl Başkanları Toplantısı'nda referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, halk oylamasına giden süreçte bazı partilerin "Evet" oyu bazılarının "Hayır" oyu için çaba gösterdiğini, kendilerinin ise adil bir düzenin kurulmasını arzu ettiklerini belirtti.

BURADA GÖSTERİLEN İNCELİĞİ ANLAMAKTAN BİLE ACİZ...

Temel Karamollaoğlu, kişiler ve siyasi partiler arasında düşmanlık güdülmemesi gerektiğini belirterek, "Biz istiyoruz ki bu kamplaşma dursun. Onun için bize sordukları zaman 'Bu referandumda ne diyeceksiniz' diye, biz kimseyi kırmamak için, 'Bu haliyle buna destek veremeyiz' diyoruz. Arkasından çıkıyor, 'Ne demek istiyorsunuz' diyor. Destek vermemek ne demek? 'Hayır' demek. Şimdi burada gösterilen inceliği anlamaktan bile aciz bizim siyasiler." dedi.

Günün Önemli Haberleri