Reza Zarrab tam 1 yıl önce serbest kalmış! Ebru ile...

Abone ol

Reza Zarrab'ın New York'taki lüks hayatı ve eşi Ebru Gündeş'in ikinci çocuğu yapmak için New York'a gittiği iddialarına Zarrab'ın bir yıl önce serbest bırakıldığı iddiası da eklendi...

ABD'de tutuklu sanık iken itirafçı olup 'tanık' pozisyonuna geçen Reza Zarrab'ın son dönemde New York'un en ünlü otel ve restoranlarında görülmeye başlanması yeni bir tartışma başlattı. Reza Zarrab nasıl ve ne zaman serbest bırakıldı sorusuna Ahmet Hakan bugünkü köşesinden "Tüm 1 yıl önce" cevabı verdi. İşte Ahmet Hakan'ın yazısından ilmgili bölümler...

AVUKAT ASLI KAZAN ARAŞTIRDI... Avukatım Aslı Kazan, bir yıl önce herkese açık olan ABD resmi kayıtlarından Reza’nın ABD’de hangi cezaevinde olduğunu sorgulamış. Bu sorgulama sırasında da 9 Eylül 2017 tarihinde Reza’nın tahliye olduğunu fark etmiş. Sonra adli sisteme kaydını yaptırıp dava dosyasını incelemiş ve bingo! Reza’nın serbest kaldığını orada da görmüş!

ABD, TANIK OKRUMA'DAKİ ŞAHIS İÇİN 'SERBEST KALDI' DEMEZ... Peki Aslı Kazan’ın rahatlıkla ulaştığı bu bilgi bize neden ulaşmadı? Neden kafa karışıklığı var? Çünkü ABD Federal Savcılık Ofisi, Reza’nın serbest kaldığını teyit etmiyor da ondan... İyi ama ABD resmi makamları, tanık koruma programından faydalandırdığı herhangi biri için “Serbest bırakıldı” demez ki!

CHP TEMSİLCİSİ KAFALARI KARIŞTIRDI... Ancak CHP’nin ABD Temsilcisi, gazetelerin ABD temsilcileri falan Federal Savcılık Ofisi’nin yaklaşımını dayanak göstererek “Reza serbest değil” bilgisini yayınca... Bizim de kafamız karışmış oldu.

Olayı bir yıl önce çözen Aslı Kazan’ı o günlerde dikkate alsaydık... Bugün ne kafamız karışacaktı, ne de Reza’nın lüks lokantalardaki, otellerdeki görüntülerine bakıp şaşıracaktık!

Reza Zarrab New York'ta böyle görüntülendi

Zarrab New York'ta fink atıyor! Şimdi de otel...

New York'a Zarrab’ın yanına gitmişti! Ebru Gündeş için bomba iddia

Günün Önemli Haberleri