Rahşan Ecevit'e  bunağın teki  dedi

Abone ol

38 gün DSHP'nin genel başkanlığını yapan Hulki Cevizoğlu, istifadan sonra zehir zemberek sözler söyledi.

DSHP Genel Başkanlığı ile politikaya soyunan ve 38 gün sonra istifa eden gazeteci Hulki Cevizoğlu'ndan canlı yayında Rahşan Ecevit için şoke eden bir ima geldi... Hulki Cevizoğlu, Rahşan Ecevit'in "bunamış olduğunu" ima etti...

CNN Türk'de Rıdvan Akar'ın sunduğu Gündemin Rengi'ne konuşan Hulki Cevizoğlu, Rahşan Ecevit'in "87 yaşına geldiğini" hatırlatıp, 1.5 ay boyunca iki siyasetçiyi ona tanıtmayı başaramadığını söyledi. "Olayı kişiselleştirmek istemiyorum" diyen Cevizoğlu, Rahşan Ecevit ile ilgili şoke eden şu sözleri söyledi; 

"Sayın Rahşan Ecevit 87 yaşına gelmiş bir hanımefendi. Eğer ben Rahşan hanıma 1.5 ay boyunca genel başkan yardımcısı ile genel sekreter yardımcısının kim olduğunu anlatamamışsam, yani tanımlarken sıfatlarla "Efendim onun orasında şu özelliği vardı, şu şuydu" diye anlatıyorsam iş vahim demektir."

İŞTE CANLI YAYINDAKİ ŞOK İMA


 

KORSAN GENEL BAŞKAN

Hulki Cevizoğlu 38 günde istifanın eşiğine gelme nedenini işe şu sözlerle açıklamaya çalıştı; "Bir partide hem yasal hem korsan genel başkan olamaz... Bir yerde bir tane horoz olur. Kraldan çok kralcılık yapanları uyardım. Ama uyarılar anlaşılamadı. Üçüncüsünde genel başkan yardımcılarından birini (Erol Demiroğlu) görevden aldım. Gördüm ki genel başkan görevinden almama rağmen hala bu ünvanı kullanıyor. Baktım ki olmuyor istifa ettim..."

KANIM SONRADAN MI KİRLENDİ

Görevden aldığı kişinin "kan uyuşmazlığı oldu" şeklindeki sözlerine hayli kızan Hulki Cevizoğlu, "Kan tahlilini önceden yapmaları gerekirdi. Kan tahlilini sonradan yapmak bir politikacıya yakışmaz. Kan uyuşmazlığı benim rahmenli Ecevit ile 2 yıl çalışmamda uyuştu da sonra mı kanım bozuldu. Bunu söyleyenler dikkatli konuşmalı... " dedi.

DSHP'DE YUMRUKLAR MI KONUŞTU?

Hulki Cevizoğlu, genel başkanlıktan istifası sırasında çok çirkin ve kamuoyuna açıklanamayacak olaylar yaşandığını söyledi. Cevizoğlu, "Dün çok çirkin olaylarda yaşandı partide. Kimsenin tahmin edemeyeceği olaylardı. Bana yönelik bir şey olmadı ama arkadaşlarıma yönelik bir saldırı oldu. Arkadaşlarımız bu olaylar için savcılığa şikayette bulunmak istedi, ben tuttum, işlerin ayağa düşmemesi gerektiğini söyledim" diye konuştu.

Kaynak: gazeteciler.com

Günün Önemli Haberleri