Perinçek CHP'li başkana rozet taktı

Abone ol

Doğu Perinçek, Vatan Partisi'ne katılan CHP Darıca İlçe başkanı İsmail Kaya'ya rozet taktı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ülke genelinde partisine büyük bir yöneliş olduğunu belirterek, "Vatan Partisi, bütün yurttaşlarımızı cumhuriyette, özgürlükte, eşitlikte ve kardeşlikte birleştiriyor" dedi.
 
Partisinin Gebze İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışında konuşan Perinçek, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin büyük bir karar vereceğini söyledi.
 
"Türkiye'yi  bölenler yönetmeyecek, birleştirenler yönetecek" diyen Perinçek, Vatan Partisi'ne ülke genelinde büyük bir yöneliş olduğunu belirterek, "Vatan Partisi, bütün yurttaşlarımızı cumhuriyette, özgürlükte, eşitlikte ve kardeşlikte birleştiriyor" şeklinde konuştu.
 
Perinçek, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti:
 
"Batıda, Gebze'de, İzmit'te ,İzmir'de, Aydın'da değil, doğuda Güneydoğu'da Vatan Partisi'ne büyük bir yöneliş var. Vatan Partisi bütün yurttaşlarımızı cumhuriyette, özgürlükte, eşitlikte ve kardeşlikte birleştiriyor. Vatan Partisi aynı zamanda terör meselesini çözecek esaslı girişimler içerisinde. Geçen hafta Suriye'de Beşar Esad ile görüşüldü ve bütün dünya basını bu görüşmeyi 'Ortadoğu'da barışın temelleri atıldı' diye verdi. Alınan kararlarla tüm terör temizlenecek. Kandil'e  beyaz bayrak çektireceğiz. Söz veriyoruz."
 
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek konuşmasının ardından, partisine geçen CHP Darıca İlçe başkanı İsmail Kaya'ya rozet taktı.
 
Perinçek, Gebze İlçe Başkanı Murat Cirit ve beraberindeki partililerle birlikte ilçe teşkilat binasının açılışını yaptı.
Günün Önemli Haberleri