Paris metrosuna keçi ile bindi görevli ile tartıştı

Abone ol

Dünyaca ünlü Louvre Müzesi'nin bahçe bakımı için aldığı keçilerden bir tanesi çalındı. Keçiyi çalan adam metroya binince komik anlar yaşandı. Keçinin yolcuları rahatsız etmesi ve metroya zarar vermesi sonucu görevliler adamı keçiyi indirmesi için ikna etmeye çalıştı

FRANSA'da Louvre Müzesi'nin bulunduğu Tuileries Bahçesi'nin ekolojik bakımı için yetkililer keçiler bulundurmaya başlamıştı. Ancak kimliği henüz belirsiz biri keçilerden birini çalarak metroya bindi.

Başkent Paris'ye yaşanan bu olay komik anların yaşanmasına da neden oldu. Keçinin yolcuları rahatsız etmesi ve metroya zarar vermesi sonucu görevliler adamı keçiyi indirmesi için ikna etmeye çalıştı. Adamın agresif tepkisi üzerine olay yerine polis çağırıldı.

Daha sonra evsiz olduğu anlaşılan adamın bağırarak cevap vermesi metrodaki yolcuları korkuttu. Polis tarafından daha sonra yapılan açıklamada, keçinin adam tarafından çalındığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAN KOMİK YORUMLAR
Keçinin Paris metrosundaki görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve özellikle Twitter’da komik yorumlara sebep oldu. Olay yüzünden yolcuların yarım saat kaybetmesini yorumlayan bir kişi, "Düşünün, metroda bulunan bir keçi yüzünden işe geç kalıyorsunuz. Bunu patronunuza nasıl açıklarsınız?" ifadelerini kullandı.

PARİS METROSU: İNDİRİMLİ BİLETİMİZ VAR
Paris metrosunun işletmesinden sorumlu RATP şirketiyse, olayı şaka yaparak yorumladı. "Keçiler için de bilet kesiyor musunuz sorusuna, şirket resmi Twitter hesabından, "Bazı hayvanlar için indirimli biletlerimiz var. Ama RATP'nin düzenlemesinde keçiler için özel tarife hiç düşünülmemişti" diye cevap verdi.

Günün Önemli Haberleri