Osman Gökçek aslen nereli evli mi babası kimdir?

Abone ol

Türk siyasetinin yeni yüzlerinden biri olan Osman Gökçek aslen Ankaralı ve 1983 yılında doğdu. 35 yaşında olan Osman Gökçek, Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü mezunudur. Babası Melih Gökçek ise uzun yıllar Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı yapmıştır. Peki Osman Gökçek evli mi, eşi var mı?

Melih Gökçek'in oğlu olan Osman Gökçek, Ahmet Gökçek ile kardeş. Beyaz TV'nin başında olan Osman Gökçek, futbolla da iç içe. Peki kimdir Osman Gökçek, kaç yaşında eşi var mı? İşte Melih Gökçek'in çok konuşulan oğlu.

Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in uzun soluklu evliliklerinden iki çocukları bulunuyor. Çocuklarından birinin ismi Ahmet diğerinin ismi Osman. Peki kamuoyu gündemine ismi sıkça gelen Osman Gökçek kaç yaşında eşi var mı?

Osman Gökçek 12 Ekim 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu'nda okuyan Osman Gökçek, ortaokulu TED Ankara Koleji'nde, lise öğrenimini ise Samanyolu Koleji'nde bitirdi. Osman Gökçek, Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü mezunudur.


Osman Gökçek,  Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı Melih Gökçek’in oğludur.

2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği'ne 9 Mart 2003 tarihinde başkan olan Osman Gökçek, 2006 yılında Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı oldu. “Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu” ve “Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı” olarak görevi devam etmektedir. 15 gençlik derneğinin Başkent Gençlik Federasyonu'nu adı altında toplanmasında öncülük etti. Kanal 6 televizyonunda 12 hafta boyunca “Var mı Gençlik Gibisi?” adlı programın yapımcısı oldu.

Osman Gökçek, 2010 yılından beri Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü olarak çalışmaktadır.
Doğum: 12 Ekim 1983 (33 yaşında), Ankara
Ebeveynleri: Nevin Gökçek, Melih Gökçek
Kardeşleri: Ahmet Gökçek
Büyük Ebeveynler: Ahmet Gökçek

Günün Önemli Haberleri