Oğuzhan Uğur kimdir kaç yaşında Ekşi Sözlük'ü fena gömdü!

Abone ol

Oğuzhan Uğur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Oğuzhan Uğur Ekşi Sözlük yazarları hakkında neler söyledi soruları bugün en sık arananlar listesine girdi. Şarkıcı ve youtuber olan Oğuzhan Uğur hakkında yapılan yorumlara fena kızdı Ekşi Sözlük yazarlarına 'Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım.' dedi. Peki kimdir bu Oğuzhan Uğur yakından bakalım

Oğuzhan Uğur kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Oğuzhan Uğur Ekşi Sözlük yazarları hakkında neler dedi de olay oldu sorusu bugün gündemde. Şarkıcı kimliği ile tanıdığımız Oğuzhan Uğur youtuber olarak uzun süredir gündemde ve videoları binlerce kişi tarafından beğeniyle takıp ediliyor. 1984 doğumlu ve aslen Ankaralı olan Oğuzhan Uğur, hakkında yazılanlara ve yapılan yorumlara sert bir dille cevap verdi, Ekşi Sözlük yazarlarını deyim yerindeyse yerin dibine gömdü. Ekşi Sözlük yazarlarına 'Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım.' dedi. Peki kimdir bu Oğuzhan Uğur neler yapar, asıl işi ne?

Youtube'da BabalaTV adlı kanalın sahibi Oğuzhan Uğur, bir başka youtuber olan MuratabiGF kanalına konuk oldu. Uğur, ekşisözlük'te hakkında yapılan eleştirilere, "Hepsini satın alır ahırda çalıştırırım" diyerek sert tepki gösterdi.

Uğur'un açıklamaları Twitter'da birçok kişi tarafından sert tepki aldı. Sosyal medya kullanıcıları Uğur'u, 'Parayla her şeyi satın alacağını sanan adam' olarak nitelendirdi.


OĞUZHAN UĞUR KİMDİR: Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumludur. Hem müzik, hemde oyunculuk dünyasında yer alan Oğuzhan Uğur bir dönem Youtube üzerinden şeberme adını verdiği absurd skeçlerle hatırı sayılır bir kitleye ulaşmıştır.

2011 senesinde Ağır Abi isimli sinema filminin senaristlik ve yönetmenlik görevini üstlenmiştir. 2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Ayrıca 2012 yılında Çok Şükür isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Albüm dışında tekli single çalışmaları ile müzik kariyerini sürdüren Oğuzhan Uğur’un single çalışmaları Terbiyesizim, Panpa, Birinci Vazife, İstemiyorum, Sağ Salim, Bal Prensesim, Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu, Biyolojik Unsur, Mağlubiyet, Madım Mı? ve Kıskanç.

Bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Yönetmen Osman Sınav’ın asistanlığını yapmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunudur. Okul eğitimi döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Pop sanatçısı Murat Dalkılıç’ın ise Leyla isimli şarkısının klip videosunun yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Mağlubiyet isimli parçayı Murat Dalkılıç ile birlikte seslendirmiştir.

Günümüzde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video yayınlarına devam etmektedir.

Günün Önemli Haberleri