Öğretmenler günü hediyesi uygun fiyatlı yaratıcı 24 Kasım hediye fikrileri

Abone ol

24 Kasım Öğretmenler günü çoşkusu tüm yurtta başladı. 24 Kasım'a sayılı günler kala öğrenci ve velileri hediye telaşı sardı. Peki 24 Kasım'da öğretmenlere ne hediye alınır, uygun fiyata yaratıcı 24 Kasım öğretmenler günü hediye fikirleri sayfamızda. Kadın ve erkek öğretmene alınacak hediye fikirleri 2018

24 Kasım Öğretmenler günü ne zaman 2018, öğretmenler günü hediyesi neler alınır araştırmaları başladı. Geleceğimizin mimarı yolumuzu bilgisiyle aydınlatan öğretmenlerimizin günü 24 Kasım Öğretmenler günü bu sene cumartesi gününe denk geliyor. Peki öğretmenler günü hediyesi neler olabilir, kadın öğretmene ne öğretmenler günü hediyesi alınır? İşte ilginç, güncel yeni Öğretmenler günü hediyesi fikirleri..

Öğretmenler günü hediyesi için henüz karar veremeyip internet platformundan alternatif arayanlar öğrenci ve velileri yakından ilgilendirecek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmene ne hediye alınır? İşte, içerisinde birbirinden güzel seçeneklerin yer aldığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediye önerileri/fikirleri ve tavsiyeleri

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ/FİKİRLERİ VE TAVSİYELERİ...

1) Telefon Kılıfı: Akıllı telefonları kullanmaya başladığımızdan itibaren en
çok tercih ettiğimiz ve sıklıkla değiştirdiğimiz objelerden bir diğeri telefon kılıflarıdır. Bu sayede öğretmenlerimizin kullandığı telefon modeline uygun olarak güzel bir tasarıma sahip kılıf tercih edebilir ve öğretmeninize takdim edebilirsiniz.

2) Taşınabilir USB Bellek: Öğretmenler Günü için hediye fikirleri/
önerilerinden bir tanesi de son dönemlerde hayatımızdaki olmazsa olmaz yerini alan taşınabilir Flash USB Bellek’tir. 2-4-8 GB veri depolama kapasitesi bulunan taşınabilir USB belleklerden bütçenize en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

3) Erkek Cüzdan Modelleri: Şayet öğretmeniniz erkekse bir ömür boyu
kullanabileceği, aynı zamanda kullanırken de tatlı bir tebessümle sizi
anımsayabileceği son derece şık bir modele sahip olan erkek cüzdanları öğretmenler için en çok tercih edilen hediyelerdendir.

4) Defter: Öğretmenlerinizin icra ettikleri meslekten ötürü en çok
kullandıkları eşyalardan biri de defterdir. Ona güzel bir ajanda hediye ederek memnun edebilirsiniz. Öte yandan öğretmeniniz için el yapımı bir hediye de yapabilir ya da ona duygularınızı ifade eden güzel bir mektup veya şiir yazabilirsiniz.

5) Çiçek: Çiçek, duyguları en güzel şekilde ifade eden bir hediye alternafidir. Çiçeğin üzerine ise öğretmeninize karşı beslediğiniz yoğun sevgiyi en güzel şekilde ifade eden not eklediğinizde sizin için isabetli bir tercih olacaktır.

6) Yılın En iyi Öğretmeni Oscar Ödülü: 24 Kasım Öğretmenler Günü için
öğretmenine özel bir jest yapmak, kendisinde güzel duygular uyandırmak isteyen öğrenciler için orijinal altın sarısı rengindeki Oscar Ödülü en güzel hediye seçeneği arasında yer almaktadır.

7) Canım Öğretmenim Ahşap Çerçeve: Öğretmeniniz ile birlikte objektife
poz verdiğiniz bir fotoğrafı, onun için hazırlatacağınız canım öğretmenim
ahşap çerçeve sayesinde öğretmeninize cazip bir hediye gönül rahatlığıyla sunabilirsiniz.

8) Kişiye Özel Kalemler: Her ne kadar öğretmenler günü hediyesi önerisi
için klişe olarak görülse de, öğretmeninize özel kaliteli bir kalem tercih etmek

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TARİHÇESİ: Türkler tarafından Uygur ve Göktürk alfabeleri kullanılıyordu. İslamiyet’in kabul edilmesinin ardından Arap alfabesine geçildi. Kurtuluş Savaşı’nın ardından ise 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edildi. Cumhuriyet’in ilanından sonra farklı alanlarda yenilikler yapıldı. Bu yeniliklerden birisi de 1 Kasım 1928 tarihinde Latin alfabesinin kabul edilmesidir. 

Latin alfabesi kabul edildikten sonra yeni harflerin öğrenimi ve okur yazar sayısının yükseltilmesi noktasında seferlik ilan edildi. Hükümet tarafından Millet Mektepleri kuruldu. Mekteplerde iki, dört ve alt aylık süreler ile eğitimler verildi. 8 Kasım 1928 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk, Başöğretmen oldu. 

Öğretmenler Günü, Türkiye’de 1981 yılından beri her yıl 24 Kasım’da kutlanır. Türkiye dışında pek çok ülke Öğretmenler Günü’nü 5 Ekimde kutlar. Mısır, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri gibi 12 Arap ülkesi ise kültürel ve tarihi özelliklerine göre, Öğretmenler Günü’nü 28 Şubat tarihinde kutlar. 

Günün Önemli Haberleri