Numan Kurtulmuş'un acı günü

Abone ol

Halkın Sesi (HAS) Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un kayınvalidesi Fatma Cantürk, Burdur'un Gölhisar ilçesinde toprağa verildi

Bir süredir kanser tedavisi gören Fatma Cantürk'ün vefatı üzerine Gölhisar'a gelen Kurtulmuş, kayınvalidesinin evinin önüne kurulan çadırda eşi Sevgi Kurtulmuş ve çocukları Ayşe, İsmail ve Emir ile taziyeleri kabul etti.

Numan Kurtulmuş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kayınvalidesi Fatma Cantürk ile 23 yıldır tanıştıklarını ve bu süre içerisinde birbirlerini hiç incitmediklerini ifade ederek, Cantürk'ün ağır bir hastalık dönemi geçirdiğini söyledi. İstanbul ve Denizli'deki tedavisinin ardından durumunda bir gelişme olmaması üzerine kayınvalidesinin kendi isteğiyle Gölhisar'a döndüğünü ifade eden Kurtulmuş, Fatma Cantürk'ün Gölhisar'da başta yetimler ve kadınlar olmak üzere birçok kişi üzerinde hakkı olduğunu dile getirdi.

Kurtulmuş, ''Tabii ki her nefis ölümü tadacak ancak güzel bir insan, örnek bir Müslüman, özellikle kadınlar üzerinde büyük etkisi olan bir insan vefat etti. Allah rahmet eylesin'' dedi.

Fatma Cantürk'ün Armutlu Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazına, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gölhisar Kaymakamı Kürşat Kırbıyık, HAS Parti Antalya İl Başkanı Ali Aktaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cantürk'ün cenazesi burada kılınan namazın ardından Armutlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kurtulmuş, mezarlıktaki defin işlemi sırasında mezara toprak attı ve Cantürk'ün mezarı başında Yasin Suresi'ni okudu.

Günün Önemli Haberleri