Numan Kurtulmuş'tan imalı açıklamalar

Abone ol

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçme ihtimali sürerken, Kurtulmuş'un söylediği imalı sözler, son zamanlarda gündemden düşen konuyu tekrar alevlendirdi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, katıldığı iftar programında, "Yeni Türkiye'nin inşası için muhalefetteyken de bütün gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da bütün gücümüzle çalışacağız." dedi.

İftar programında konuşan partinin İstanbul İl Başkanı Türker Saltabaş, "Nerede olursak olalım bugünkü hukukumuzu koruyalım" derken partinin genel başkanı Numan Kurtulmuş, "Yeni Türkiye'nin inşası için muhalefetteyken de bütün gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da bütün gücümüzle çalışacağız." açıklamasını yaptı. Programın sonunda Medeniyet Gençliği Hareketi sözcüsü Fatih Ayan, Kurtulmuş'a 'besmele' yazılı bir tablo hediye ederek, "Hayırlı bir başlangıç güçlü bir besmele için bu tabloyu hediye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Medeniyet Gençliği Derneği'nin Feshane Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki iftarına Has Parti lideri Kurtulmuş'un yanı sıra Gazeteci-Yazar Ali Bulaç, Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun ile İran, Pakistan ve ABD'nin büyükelçiliklerinden yetkililer ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan Kuran'ı Kerim tilavetinin ardından oruçlar açıldı.

MUHALEFETTEYKEN DE ÇALIŞTIK; BUNDAN SONRA DA ÇALIŞACAĞIZ

Programda bir konuşma yapan Kurtulmuş, Türkiye'nin pratik alanda birçok problemi olduğunu söyledi. Yeni Türkiye'nin inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, "Yani eski Türkiye dediğimiz kirli pasaklı işlerin olduğu, bir sürü cinayetlerin olduğu, bir sürü toplumsal olayın tezgahlandığı eski Türkiye'nin tarihin çöplüğüne atılması lazım. Bunun için siyasetimizin başından beri durduğu nokta yeni Türkiye'nin inşasıdır. Yeni Türkiye'nin inşası için muhalefetteyken de bütün gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da bütün gücümüzle çalışacağız. Kenarda durduğumuz zaman da çalıştık. Sorumluluk aldığımız zaman da çalışacağız. Millet egemenliğinin kayıtsız şartsız sağlanmasıdır." diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri