Nokia 3 yeni telefon tanıtacak! İşte tarihi

Abone ol

Nokia'nın sahibi HMD Global, 5 Aralık Çarşamba günü Dubai'de düzenleyeceği etkinlikte 3 yeni Nokia modeli tanıtacak. Cihazların ikisinin çentikli tasarıma sahip olacağı düşünülüyor.

HMD Global, 5 Aralık'ta Dubai'de, #ExpectMore etiketiyle beraber 3 yeni Nokia telefonu duyuracak. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen telefonlarla ilgili henüz başka bir detay yok.

Tanıtım görsellerinden yola çıkarak cihazların ikisinin çentikli tasarıma sahip Nokia 8.1 ve Nokia 7.1 Plus'a (Çin'de Nokia X7 adıyla satışta) benzeyeceği söylenebilir. Ayrıca uygun fiyatlı Nokia 2.1'in de yolda olduğu söylentiler arasında.

Bunlara ek olarak Nokia 9'un da kısa süre sonra tanıtılması bekleniyor. Klasik yuvarlak köşeli dikdörtgen bir formda geleceği söylense de tanıtım tarihi ve tasarımı henüz belli değil.

DUBAİ'YE GÖTÜRECEK: Nokia, 5 Aralık günü Dubai'de düzenlenecek olan etkinliğe 48 saat sürecek gidiş-dönüşlü katılım hediye edeceğini de duyurdu. Kaç kişinin etkinliğe gideceği paylaşılmadı. Sonuçlar ise 23 Kasım tarihinde, gece yarısı açıklanacak. 

Günün Önemli Haberleri