Nihat Doğan instagrama video koydu : Eyy Kanal D ulan sizi...

Abone ol

Nihat Doğan 11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu iddiaları sonrasında Beyaz TV ekranlarından çekilirken instagram hesabından medyaya saydırdı.

Türkücü Nihat Doğan, iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmasının ardından Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programından çekilmişti. Bugün programa çıkmayan Nihat Doğan, Kanal D ile olan savaşını instagram hesabına taşıdı.

Haberi ortaya çıkaran Kanal D ana haberi hedefe koyan Nihat Doğan önce instagram hesabına aşağıdaki videoyu ekledi:

Nihat Doğan videonun yanına da Kanal D habere ithafer 'böcek gibi ezileceksini, siz kimsiniz ulan' diye başlayan bir yazı koydu. İşte o satırları:

Nihat Doğan'ın instagrama yazdıkları : -Kardeşler; Karga bokuyla deniz kirlenmez, Onlar tuzak kurdu Allah’ta onlara tuzak kurdu, muhakkakki Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır, onlar bunu bilmezler!! Kardeşlerim! biz bu alçak kartel medyasının manşetleri ile gelmedik, alçakça manşetleri ile de gitmeyiz. Biz bugünlere anaların duasıyla geldik bizi sadece Allah için sevenlerin kardeşlerimin duasıyla geldik. Bizi millet getirdi millet götürür.

Böcek gibi ezilince göreceksiniz!
-Eyyyy Kanal D haberin itibar suikastçileri haysiyet cellatları beni sizin ağababalarınız bitirememiş ulan siz kimsiniz kim? Nihat Doğan'ın adının altında böcek gibi ezildiğinizden anlayacak bu milletin duasının gücünü kafanızda bir balyoz gibi göreceksiniz... Hakk davası için yediğimiz linç bile güzel kazanamayacaksınız, Bitiremeyeceksiniz başaramayacaksınız vallahi yenileceksiniz billahi yenileceksiniz Nihat doğan sakal gibidir, kestikçe daha gür çıkar...

Ağlatmazsam adam değilim : Nihat Doğan instagram hesabına gece de Beyaz TV'deki programına ara verdiği belirtip şunları yazmıştı:

-Merak etmeyin duasıyla varolmadığım itin köpeğin bedduasıyla ölmem… (...) Belki bugün belki yarın puslu hava dağıldığında, gerçekler ortaya çıktığında, bu haberlere alet olan, bu işe tetikçilik yapan kalemşörleri, habercileri ağlatmazsam ben de adam değilim…"

Günün Önemli Haberleri