Mutlu günler geride kaldı! Emre Aşık ile Yağmur Aşık boşanıyor

Abone ol

Kariyerine antrenör olarak devam eden eski milli futbolcu Emre Aşık, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle dün Yağmur Aşık'a boşanma davası açtı.

23 Haziran 2012’de Fransız Bahçeleri’nde düzenlenen törenle hayatını birleştiren Yağmur-Emre Aşık çifti, ani bir kararla yollarını ayırmaya karar verdi. Eski milli futbolcu, dün sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giderek iki çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a boşanma davası açtı.

Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını ve eşiyle boşanma konusunda anlaştıklarını belirten Aşık, hiçbir maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı. Aşık, İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu dava dilekçesinde, eşiyle ilk zamanlarda iyi giden evliliğinin son dönemde anlaşmazlıklar nedeniyle bozulduğunu, fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti.

ANLAŞMALI BOŞANMA
Boşanma konusunda anlaştıklarını da ekleyen 44 yaşındaki Aşık, mahkemeye bir boşanma protokolü sundu. O protokole göre ikili birbirlerinden herhangi bir maddi manevi tazminat talep etmeyecek, çocukların velayeti ise anneye verilecek.

Günün Önemli Haberleri