Mustafa Destici kaza geçirdi

Abone ol

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi. Destici yaralı olarak GATA'ya kaldırıldı. Destici'nin basın danışmanı tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makam aracının karıştığı trafik kazasında hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, BBP Genel Başkanı Destici'nin makam aracı, Etlik GATA kavşağında sabah saatlerinde trafik kazasına karıştı. Kazada başından küçük bir darbe alan Destici, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırıldı.

Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu, tedbir amacıyla beyin tomografisi çekileceği bildirildi.

İŞTE DESTİCİ'NİN KAZA SONRASI İLK FOTOĞRAFI

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

Geçirdiği trafik kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, bu gece hastanede tedbiren gözetim altında tutulacağı bildirildi.Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Destici'nin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve gerekli tüm tetkiklerin yapıldığını belirtti.

Kapıcıoğlu, ''Kendisini bu gece hastanemizde misafir edeceğiz. Bu tamamen tedbir amaçlı. Yarın sabah gerekli kontroller uzman ekiplerce yapıldıktan sonra taburcu etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Kapıcıoğlu, bir gazetecinin, ''Bugünkü açıklamanızda Sayın Destici'nin bugün taburcu olacağını söylemiştiniz. Bir değişiklik mi oldu?'' sorusu üzerine, ''Hayır. Genel durumunda hiçbir değişiklik yok. Bilakis geldiğinden çok daha iyi durumda. Ancak uzman arkadaşlarımızın tavsiyesi böyle'' diye konuştu.

Destici'nin ciddi bir travma geçirdiğini hatırlatan Kapıcıoğlu, ''O bakımdan bu gibi ciddi travma geçiren hastalarımızı tedbir amaçlı bir gece 12-24 saat gözetimde tutuyoruz. Belki bu evde de olabilir, ama tedbir amaçlı gözlem altında tutmak daha iyi olacak'' ifadesini kullandı.

Kapıcıoğlu, yarın sabahki değerlendirmelerin ardından Destici'nin taburcu edilmesinin planlandığını yineledi.

Günün Önemli Haberleri