Murat Özdemir'e ne oldu serbest mi kaldı akıl hastanesine sevkedildi

Abone ol

Papağana işkence olayının ardından gözaltına alınan Murat Özdemir ile ilgili son dakika haberler savcılık kanalından geldi.

Papağana yaptığı akılalmaz işkenceyi Instagram'ında yayınladıktan sonra Türkiye'nin gündemine oturan Murat Özdemir bu sabah adliyeye sevk edilmişti. Sabah bir kez bırakılıp sonra yeniden gözaltına alınan Murat Özdemir için savcıdan son dakika haberler var.

Adliyeye elleri kelepçeli olarak getirilen Murat Özdemir, basın mensuplarının sorusu üzerine, “Elimi ısırdı. Ben bir şey yapmadım” dedi. Adliye girişinde vatandaşlar da Murat Özdemir’e tepki gösterdi. Murat Özdemir emniyetteki ifadesinde ise şunları söyledi- "Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam da alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum."

MURAT ÖZDEMİR AKIL HASTANESİNE SEVKEDİLDİ : Adliyedeki savcı ifadesinin ardından Murat Özdemir serbest bırakıldı. Savcı akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Murat Özdemir'i Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine sevketti.

İŞKENCE SONRASI PAPAĞANIN DURUMU : Özdemir'in kötü muamelede bulunup bu görüntülerini sosyal medyada paylaştığı papağan, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alınan papağanın sol bacağının diz ekleminde çıkık ve başında yumuşak doku zedelenmesi olduğu tespit edildi.


Yaban Hayatı Üretim Şefi Veteriner Hekim Esra Dağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, papağanın, eziyet gördüğü için kendilerine geldiğinde çok fazla stres altında olduğunu söyledi. Dün akşam acile getirilen papağanın ilk müdahalelerinin yapıldığını belirten Dağlı, "Sabah röntgeni çekildiğinde dizinde çıkık olduğu tespit edildi. Yarın operasyona girecek, çıkığının tedavisi yapılacak. En az 15-20 gün burada kalması gerekecek." diye konuştu.

MasterChef Murat'ın papağana işkence görüntüleri!

Papağan ifşa etmiş Murat Özdemir'in Yemekteyiz'deki olay videosu

Günün Önemli Haberleri