Murat Özdemir papağana işkence görüntüleri rezalet gözaltına alınışı

Abone ol

Masterchef yarışması ile tanınan Murat Özdemir papağana işkence görüntülerini instagramından yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Murat'ın hayvana eziyet anlarında Acun Ilıcalı'dan söz ettiği dikkat çekiyor.

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Murat Özdemir, bu kez de papağana uyguladığı şiddetle gündeme geldi. Instagram hesabından yayınladığı görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken Acun Ilıcalı, Özdemir için insan müsveddesi nitelemesinde bulundu.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de gözaltına alınan Özdemir için suç duyurusunda bulunma talimatı verdi.

Asıl derdi Acun Ilıcalı
Murat Özdemir'in Instagram hesabından yayınladığı görüntülerde papağının boynundan tuttuğu ve işkence yaptığı görülüyor. Yaşadığı işkence nedeniyle sürekli çığlık atan papağanı umursamayan Özdemir ise Acun Ilıcalı'ya seslenerek papağana onun ismini öğreteceğini söylüyor.

Bu arada görüntülerde Murat Özdemir'in elinin kanadığı görülüyor. Özdemir'in video öncesinde de hayvana eziyet etmiş olması yüksek ihtimal... Zira kuş, kendini korumak amacıyla Özdemir'in elini ısırmış gibi görünüyor.

Murat Özdemir gözaltı
Papağana işkence videosu medyada yayılınca emniyet ekipleri evine gidip Murat Özdemir'i gözaltına aldı. Bu esnada Murat'ın taşkınlığı devam ediyordu.

Murat Özdemir geceyi emniyette geçirdi. El konulan papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.


 

Günün Önemli Haberleri