Murat Dalkılıç ve Hande Erçel birbirlerini sildi!

Abone ol

Bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel' in birlikteliği sonlandı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakıp fotoğraflarını sildi.

Oyuncu Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra Hande Erçel'le aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Murat Dalkılıç'ın mutluluğu kısa sürdü. Çift geçtiğimiz gün yollarını ayırdı. Ayrılık sonra ilk hamle ise genç oyuncu Hande Erçel'den geldi. Erçel, Dalkılıç'ı sosyal medya hesabından takipten çıkartarak fotoğrafları sildi.

MURAT'I TAMAMEN SİLDİ
İkili, ayrılık açıklamalarından sonra birbirine takip ederek fotoğraflarını silmemişti. Ailesiyle daha fazla zaman geçirmesi gerektiğini söyleyerek ilişkisini bitiren Erçel, ilk hamleyi yaparak Dalkılıç'a ait her şeyi sildi.

HANDE'NİN HAMLESİNE HEMEN KARŞILIK VERDİ
Erçel'in hamlesini gören Murat Dalkılıç da eski sevgilisini takipten çıkararak birlikte olan fotoğraflarını sildi.

"BU YOLDA SADECE AİLEMLE OLMAK İSTİYORUM"
Erçel, ayrılık sonrası Instagram hesabından açıklama yaparak, "Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim" demişti.

Zor günler geçiriyor! Hande Erçel'den duygusal paylaşım

İhanet ve ilgisizlik Hande Erçel Murat Dalkılıç aşkının sonunu getirdi!

Günün Önemli Haberleri