Mülayim kimdir kaç yaşında Seda Sayan olayının aslı ne?

Abone ol

Magazin basını Mülayim adı ile nam salan Cengiz Çimen ile 14 yıl önce birlikte çalışan Seda Sayan'ın olayını konuşuyor. Mülayim'in iddiasına göre cuma namazına gittiği için Seda Sayan onu işten kovdu. Üstelik o sıra Mülayim'in eşi Sibel hanım hamileydi ve çift uzun süre iş bulamadı. Peki kimdir bu Mülayim lakaplı Cengiz Çimen, eşi kim?

Mülayim adı ile tanınan bir bir dönem ekranların aranan yüzlerinden biri olan Cengiz Çimen katıldığı bir magazin programında Seda Sayan hakkında olay açıklamalarda bulundu. Mülayim ve eşi Sibel Çimen'in katıldığı programda ortaya atılan iddialar ise yenilir yutulur cinsten değildi. Mülayim'in iddiasına göre 14 sene birlikte çalıştığı ve sabah programında Seda Sayan'ın asistanlığı yapan Mülayim cuma namazına gittiği için işten kovuldu. 

Cengiz Çimen ve eşi 14 yıl önce yaşanan olaylardan sonra piyasada iş bulamadıklarını ve zorlandıklarını anlattı. Şimdilerde durumlarının iyi olduğunu söyleyen ikili, izleyicilerin bazılarından yıllar sonra bu konuları açtıkları için tepki görürken bazılarından da destek aldı.

SEDA SAYAN'DAN JET AÇIKLAMA: Seda Sayan bu iddialara sosyal medya hesabından şu sözlerle sitem etti: "Namaz kıldı diye işten kovan da kovuldum diye ağlayan da namerttir.


Yazıklar olsun size ve sizi oraya çıkarıp konuşturanlara. Allah'a havale ediyorum hepinizi. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanım çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır. Size cevap bile vermezdim ama namaz lafı geçtiği için üzüldüm."

Mülayim karakteri ile sevilen ve bir dönem aranan yüzlerden biri olan Cengiz Çimen kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları yeniden gündeme geldi. Seda Sayan ile çalıştığı dönemde işten kovulduğunu söyleyen Mülayim yani Cengiz Çimen 1974 doğumlu. Özlem Çimen ile evli olan Mülayim Çimen'in bir de kızı var. 

(MÜLAYİM) CENGİZ ÇİMEN KİMDİR: 1974 İstanbul doğumlu ve evli. Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nde okuyan bir kızı var. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi mezunu.

SANAT HAYATI: 22 yıllık sanat hayatına televizyonlarda yayınlanan yetenek yarışmalarına girerek başladı. Bu yarışmaların çoğunda 1. oldu. Sonra Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte ATV’de yayınlanan Seç Bakalım programında 5 yıl görev aldı. Erhan Yazıcıoğlu ile çalışırken bir yandan da ondan tiyatro eğitimi aldı.

Askerden sonra Emel Müftüoğlu ile birlikte 1 yıl Show programı yaptı. Sonra da zaten Kanal D’de yayınlanan Sabah Sabah Seda Sayan programıyla 6 yıl süren maraton başladı.

Erhan Yazıcıoğlu ile birlikte sayısız tiyatro oyununda rol aldı. 1 yıl Emel Müftüoğlu ile 6 yıl da Seda Sayan ile sabah programı yaptı. Ardından Yolların Mülayimi, İl il Mülayim, Ramazan Ailesi, Seç Bakalım‘da 5 sene oyunculuk, Turnike yarışmasında 2 sene ve Canlı Canlı magazin programında muhabirlik yaptı.

Ayrıca Kral TV, Kral Fm, Power Fm gibi önemli medya kuruluşlarında da VJ ve DJ olarak çalıştı.

Günün Önemli Haberleri