Muhsin Yazıcıoğlu unutulmadı

Abone ol

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma programına katıldı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz , merhum Muhsin Yazıcıoğlu 'nun ülkeyi ve ülke insanını sevdiğini belirterek, ''En zor dönemlerde Hakk'ı söyledi. Haksızlık karşısında susmadı, zulmü alkışlamadı, zalimi sevmedi'' dedi.

Yılmaz, 4 Eylül Spor Salonu'nda düzenlenen '' Muhsin Yazıcıoğlu 'nu Anlamak ve Anlatmak'' konulu programda, her nefsin ölümü tadacağını, bundan kaçmanın mümkün olmadığını belirtti.

Ölümün, Muhsin Yazıcıoğlu'nu yok etmediğini ifade eden Yılmaz, dünyada eser bırakmanın önemine dikkati çekerek, ''Muhsin beyin eseri var. Gidenin değil, bırakmayanın ardından ağlamalı. Eseri; Hakk'tan ayrılmamak, haksızlık yapmamak'' diye konuştu.

Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını iyi bildiklerini dile getiren Yılmaz, ''Muhsin bey, bu ülkeyi, bu ülke insanını sevdi. En zor dönemlerde Hakk'ı söyledi. Haksızlık karşısında susmadı, zulmü alkışlamadı, zalimi sevmedi'' ifadesini kullandı.

BİRLİKTEN VE KARDEŞLİKTEN YANA OLDU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ise merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hoşgörülü, merhametli ve yumuşak huylu kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Türkiye'de siyasetin, hep kamplaşma ve ayrıştırma üzerine kurulduğunu savunan Destici, ''Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, siyasette netice alamayacağını bilse de her zaman birlikten, kardeşlikten yana oldu'' dedi.

Destici, Yazıcıoğlu'nun Türk milliyetçisi olduğunu, yapıcı ve yol gösterici politikalar izlediğini belirtti.

Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili şüphelerin giderilmesi gerektiğini kaydeden Destici, şüpheler net olarak dağıtılmadan hiç kimsenin olayın bir kaza olduğuna kendilerini inandıramayacağını söyledi.

Her ihtimali göz önününde bulunduracaklarını ifade eden Destici, adaletten ayrılmadan, bıkmadan, usanmadan bu işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Bedirhan Gökçe'nin şiirler okuduğu programda, merhum Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi için dua edildi.

Günün Önemli Haberleri