Muharrem İnce'den 'imza' açıklaması! Partimizin evlatları...

Abone ol

Muharrem İnce, CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzaların teslim edilmesinden sonra ilk açıklamayı yaptı. İnce yaptığı açıklamada, "İmza verenler de, vermeyenler de partimizin evlatlarıdır" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, olağanüstü kongre için imza verenlerin de vermeyenlerinde CHP'nin evlatları olduğunu söyledi. İnce, bu süreçten yarışarak ancak her koşulda birleşerek çıkacaklarını ileri sürdü.

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar teslim edildi. İmzaların teslim edilmesinden sonra Muharrem İnce, dün akşam saatlerinde Twitter hesabı üzerinden ilk açıklamayı yaptı.

İşte İnce'nin o açıklaması;

"Topluma güven verecek, umut olacak, geleceği kazanacak bir değişime ihtiyacımız var. İmza verenlere, toplayanlara, örgütümüze sonsuz teşekkürler. Biz bu süreçten yarışarak ama her koşulda birleşerek çıkacağız. İmza verenler de, vermeyenler de partimizin evlatlarıdır."


İMZA SAYISI 630

CHP PM üyesi Gaye Usluer yaptığı açıklamada, "Çeşitli nedenlerle delegeliği düşen arkadaşlarımız var. Bugün için toplam delege sayımız 1240. Noter tasdikli imza sayısının 621 olması gerekiyor. Bizim imza sayımız 630" dedi.

Yapılacak inceleme sonrasında imza sayısı yeterli çoğunluğa ulaşmışsa CHP 45 gün içinde seçimli olağanüstü kurultay yapacak.

Günün Önemli Haberleri