Muharrem İnce'den Erdoğan'a ziyaret

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile  CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce arasındaki tarihi görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. İnce görüşmeye Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay ile geldi. İkili Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ağırladı. Görüşme sonunda çok kısa bir açıklama yapan İnce, "Sohbet ettik, başarılar diledik." yorumunda bulundu. 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Edirne Mitingi'nde, "Erdoğan ile bu akşam 21.00'de görüşeceğiz" ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi dün akşam kabul etti. Muharrem İnce'nin açıklama yapmadan ve soruları kabul etmeden partinin önünden ayrılması dikkat çekti.

"BAŞARILAR DİLEDİK"

Görüşme sonrası çok kısa bir açıklama yapan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce görüşmeye ilişkin, ''Başarılar diledik. Sohbet ettik, dertleştik'' ifadelerini kullandı.

"İKİSİ DE RİZELİYMİŞ"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Güzel bir görüşme gerçekleşti, sohbet ettiler. İkisi de Rizeliymiş" dedi.

İnce, Erdoğan'la görüşmesinden önce dün, Saadet Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu ile görüştü. İnce, bugün ise HDP'nin tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Deirtaş'ı tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ile görüştüHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Günün Önemli Haberleri